Miért nézik a babás anyúkák rossz szemmel, ha nagyszabású 1 éves szülinapi bulit szeretnénk a gyerekeinknek?
Figyelt kérdés
Magyarázatot szeretnék ti miért nem? Tudom ő még kicsi nem fogja fel ,de ennyi? Sajnos régóta próbálkoztunk 2 vetélésem is volt. Lassan a lányom 1 éves ,terhességemmel ott is problémák voltak. Kórház stb. Else tudom mondani mennyire örülünk neki ,hogy sikerült miért baj ha több pénz szeretnénk rááldozni?2009. júl. 11. 07:07
11/12 anonim válasza:
Szerintem normálisan fogalmazott a 2.!
Én a nagy babazsurt feleslegesnek tartom,inkább értelmesebb dolgokra költöm el a pénzemet,természetesen a babámra.Hisz max. fényképeken mutogathatom majd neki h mekkora bulija volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!