19évesen leszek anya. Vélemények?
Figyelt kérdés
19évesen szülök heteken,napokon,orákon belül:)én boldog vagyok,bár nem tervezett baba volt a kicsi.De mindig olyan furán néznek rám NST-n vagy a korházi folyoson az emberek.pedig tiszta vagyok,jol öltözöm,adok magamra..ugye ennyit látnak belölem.párom melettem van,szüleim is.félek h szülésnél lekezelöek lesznek vagy a szobatársaim néznek majd le.:(
38hetes fiatal kismama
2009. júl. 10. 20:42
21/21 anonim válasza:
Én is 19 évesen szültem! És mindenki lenézett, de durván. mint egy gyereket úgy kezeltek, és teljesen lenéztek mint egy ribancot, vagy cigányt. Sokat kellett nyelnem! De ez én vagyok, lehet veled elnézőbbek. Most októberben leszek 24, és szeptember végén születik a köv. kislányom. De te ne foglalkozz senkivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!