19évesen szülök heteken,napokon,orákon belül:)én boldog vagyok,bár nem tervezett baba volt a kicsi.De mindig olyan furán néznek rám NST-n vagy a korházi folyoson az emberek.pedig tiszta vagyok,jol öltözöm,adok magamra..ugye ennyit látnak belölem.párom melettem van,szüleim is.félek h szülésnél lekezelöek lesznek vagy a szobatársaim néznek majd le.:(
ne aggodj!én 19vagyok,és van egy 10hónapos kisfiam:)
2009. júl. 10. 23:25
12/21 anonim válasza:
Én 19 évesen lettem terhes, 20 évesen szültem. Figyelj, én azt mondom, nagykorú vagy, felnőtt, még ha fiatal felnőtt is. Voltak, akik rám is furcsán néztek, pedig még amikor mi születtünk, szerintem ez tök átlagos volt, és azért az nem a középkorban volt. De amúgy szülésnél, kórházban senki nem nézett le, láttak már szerintem ennél különbet is. A furcsa inkább az, amikor majd játszóterezni viszed meg hasonlók és az anyukák többsége egy tizessel idősebb. Nem tudom, én gyakran úgy érzem, hogy kilógok a sorból, de mindegy, már nem idegesítem magam rajta.
2009. júl. 10. 23:53
13/21 anonim válasza:
HÚÚ SZIA!!! :D ÉN IS 19 ÉVESEN LETTEM TERHES.MOST TÖLTÖTTEM A 20-AT JUNIUS 15 ÉN ÉS 1 HÓNAP MULVA SZÜLÖK.ÉN FOGAMZÁSGÁTLÓ MELLETT LETTEM TERHES,SZERENCSÉRE SEMMI BAJ! SŐT!RÁM IS CSUNYÁN NÉZNEK A KISMAMÁK MEG AZ ORVOSOK.EZ KÉT OKBOL LEHET SZTEM,AZ EGYIK AZ HOGY GONDOLOM CSINOS VAGY ÉS A TÖBBI 35 ÉVES KISMAMA IRIGYKEDIK VAGY AZTHISZIK HOGY LÁNY ANYA VAGY.RÁM IS MINDIG FURÁN NÉZNEK MERT AZTHISZIK HOGY VALAMI KISLÁNY VAGYOK ÉS BIZTOS VALAMI KIS CSITRI AKIT FELCSINÁLTAK.LÁTOM A SZEMÜKBEN MEG VAN AKI MEG IS MONDJA.PEDIG HÁZAS VAGYOK! :D:D:D ne törödj azokkal akik szemetek,tudod ilyen ez a világ.mi legalább fiatalon leszünk anyák!lesz erőnk játszani a gyerekkel,megértjük ha kamaszodik,közelebbi és barátibb viszonyt tudunk kialakítani a gyedrekel sőt még bulizni is tudunk vele menni és cikisek se leszünk! :) hidd el hogy ez egy nagyon jó dolog és amikor felnő a kis csomagunk,mi még akkor is élhetünk hiszen ugyanolyan fiatalok leszünk!szóval örülj neki mert ez hullajó dolog.és aki bánt,arra nevess és integess neki.én ezt szoktam.puszi!
2009. júl. 11. 01:34
14/21 anonim válasza:
Szia!Ugyan ennyi idösen szültem,és ennek már 10 hónapja.Örülj neki,hogy ilyen fiatal anya vagy,sötén szerintem ennekköszönhetem,hogy 2 órás vajúdás után 3 nyomásra meglett a kislányom.Imádom.Engem is értek támadások emiatt,persze nem az orvostól,ök rendesek voltak,hanem inkább mosanság idegeneketöl,mert nem hiszik el,hogy az én gyerekem.De teszek rájuk.Boldogok vagyunk,ez a lényeg.És apás szülés lesz igaz?Csodás élmény hidd el!!!!Gratula
2009. júl. 11. 07:07
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:)
Remélem apás szülés lesz,de csak akkor sikerül sajnos ha jövö 7en megszülök:SPárom külföldön dolgozik és akkor jöhet haza.remélem jol idözitünk.:D
Grat Nektek Babáitokhoz:)Föleg a fiataloknak:):)
2009. júl. 11. 14:02
16/21 anonim válasza:
mi volt ez a bunkó beszólás a végén, hogy "főleg a fiataloknak" ?
2009. júl. 11. 21:14
17/21 anonim válasza:
Ez miért lenne bunkó beszólás???????????
Nem értelek.
Gondolom, hogy mi fiatal kismamák/anyukák, legalább mi fogjunk össze.
Valamelyik válaszoló vagyok, nem tom melyik.
2009. júl. 11. 21:30
18/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha beszolásnak hangzott,csak gratuláltam föképp azoknak akik fiatalon vállaltak/vállanak Babát.persze az idösebbeknek isugyanugy grat.
2009. júl. 11. 21:41
19/21 anonim válasza:
Nem kell félned senki sem fog lenézni!Én 17 voltam mikor szültem,(fogamzás gátló mellett lettem terhes)Én is megvoltam rémülve,hogy majd ha megyek szülni mindenki olyan furán fog rám nézni,és meglepődésemre nagyon kedvesek és segítőkészek voltak velem. :)Engem is mindenki megnézett a terhes gondozóba,de én mindig büszkén kihúztam magam,hogy már én is anya vagyok! :)Ne foglalkozz senkivel,csak a pici a legfontosabb és gondolj bele milyen jó lesz neki ha felnő és eldicsekedhet vele,hogy nekem milyen fiatal és szép anyukám van! :)Az én kislányom már 2 éves és a világ legjobb dolga anyukának lenni :)Úgyhogy ne foglalkozz senkivel,ha pedig furán néznek rád tedd a pocidra a kezed és légy büszke rá,hogy te anyuka vagy!!!Jó egészséget kívánok nektek,és örömteli babázást és a pici ifjonc neveléséhez pedig sok sikert! 20 éves BÜSZKE anyuka
2009. júl. 12. 03:02
20/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én már írtam egy választ, én lettem terhes 19 évesen és szültem 20 évesen. Csak azt akartam még, hogy ha van kedved, írj rám privit, aztán beszélgethetnénk majd msn-en :) Nekem már két éves lesz a fiacskám, egyenlőre még igencsak ráérek amíg itthon vagyok, jó lenne fiatal anyukákkal megismerkedni.
Amúgy szívesen venném, ha más, szintén hasonló korú anyukák, kismamák is írnának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!