Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Mit tennétek, ha...

Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a lányotok egy drogdílerrel jár?

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezen nem fogok vitatkozni,nagyrészt igazat adok abban amit leírtál,de a kérdező nem azt írta hogy a barátja eladó egy áruházban,hanem drogot árul.Természetesen tisztában vagyok hogy egy mezei boltban is kaphatók bizonyos szerek,és nem ítélem el az eladót,mert ő nem azért árulja hogy emberek életét egészségét tegye tönkre.Ugyanígy elítélem azt aki alkoholizál,és aki füvezik.Ahhoz hogy az ember jól érezze magát nincs ezekre szükség,én nem is iszom alkoholt,a férjem sem,max. fél évben 1x.A kábító hatású szereket nem próbáltam soha,és a gyerekeimnek is ezt tanítom.Nem hiszem hogy egy szülő is örülne ha a lányának ilyen barátja lenne,és ez a kérdés hogy miből is él mellékes lenne miután megismerte mint embert.Nálam ez kiverné a biztosítékot az biztos,és sajnos lehetne akármilyen ember.
2012. júl. 8. 07:13
 12/13 anonim válasza:
90%
Drága kicsi lány! Ne attól félj, hogy a szüleid megtudják! Menekülj ebből a kapcsolatból, mert a szüleid nem azért fognak kiakadni hogy neked rossz legyen, hanem azért mert annyira szeretnek, hogy legszívesebben búra alá tennének, azért mert meg akarnak óvni attól amit kamasz, vagy fiatal felnőttként még jó bulinak tartasz!
2012. júl. 8. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem az első az lenne hogy üzletelnék vele xDD és megmondanám hogy ha a lányomnak füvön kívül ad bármit amibe nem egyeztem bele, megkeresem és úgy szét verem hogy attól koldul.
2012. aug. 26. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!