Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hülye kérdés lesz, de nem...

Hülye kérdés lesz, de nem tudom hogy kell kimosni a babaruhákat?! Milyen mosópor kell, milyen öblítő, kézzel vagy ha géppel hány fokon? Az újat is ki kell mosni elsőnek? A takarókat is ki kell, lepedőt stb?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mindent kimostam használat előtt. Persil Sensitiv folyékony mosószert és Gabi öblítőt használok. Általában 40fokon mosom a ruhákat,géppel.
2012. júl. 5. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, mindent ki kell mosni. Gondolom magadnak is kimosod a ruhákat, amiket vettél, nem veszed fel úgy, hogy előtte a boltban összefogdosták, plusz a gyártás során kitudja milyen vegyszerek kerültek rá. A babának sokkal érzékenyebb a bőre, tehát nála méginkább szükséges, hogy tiszta legyen a ruha és ne legyenek rajta irritáló anyagok.

Én Dreft Babyvel mosom a babám ruháit, és Lenor Sensitive-vel öblítem. Sokan azt mondják, hogy öblítőt sem kéne használni, hanem ecetet, vagy semmit, de pl az én babámnak semmi baja nem lett az öblítőtől.

2012. júl. 6. 01:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és természetesen én is géppel mosom :) A ruháit 40, a textil pelenkákat 60 fokon.
2012. júl. 6. 01:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindent ki kell mosni és vasalni!

A címke szerint mosd ki a ruhákat mert van amit csak 30 van olyan amit 60fokon lehet.

2012. júl. 6. 01:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Dreft Babyvel mosom a ruháit 40 fokon, és fehér Coccolino öblítőt használok. A textilpelusokat én is 60 fokon mosom. És természetesen mindent ki kell mosni, a takarókat, ilyesmiket is.
2012. júl. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!