Ami sensitiv jo? Öblítő és mosópor is?
Dreft sensitive mosószert használtam sokáig kisfiam ruháihoz, Pennyben szokott lenni akcióban 1,5 literes 800-ért, de nem akcióban is olcsóbb valamivel, mint máshol. Öblítőt pedig fehér Lenort használtam.
Aztán annyira megszerettem ennek a párosításnak az illatát, hogy a mi ruháinkat is ezzel mostam egy ideig. :)
Akkor lényegében akármilyen sensitiv mosópor megteszi. És öblítőt használtatok rögtön az elején is?
Bocsi a sok hülye kérdésért, de az első fiamnál a mosást az anyósom intézte:)-együtt laktunk.
Szeretnék beújítani. Meg nagyon szeretem az öblítő illatát:)
Én használtam az elejétől kezdve öblítőt, és azért választottam ezeket, mert nagyon finom illatuk volt. Szerintem bármilyen sensitive megteszi.
Nagyon sokan viszont ecettel öblítenek pl, én viszont szintén imádom az öblítő illatát.
Nálam az ecet kizárt. Nem bírom elviselni a szagát.
De az öblítő jó:)
Most volt egy baba illatú öblítőmintám, de nem sikerült eltalálnom az üzletben. Annyi különbség lehet az aloe verás sensitiv silan: mandulaolaj és olivaolaj(azt hiszem)között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!