Ami sensitiv jo? Öblítő és mosópor is?
Én az első fél évben külön mostam az anyagpelusokat, és Tide sensitive mosóport vettem. Ehhez a mosáshoz nem használtam öblítőt. A ruhácskákat is a Tide-al mostam, és sensitive öblítőt már a kezdetektől használtam. Minden félét, csak a sensitive feliratot néztem, meg persze az akciókat. Szóval ha nem allergiás a kicsi, akkor mindegy az öblítő, csak legyen sensitive. A pelusokhoz meg azért nem használtam öblítőt, mert a fiam sokat bukott, és mindig a nyakában volt a pelus.
Szerintem a por mosószer sem okoz nagyobb mértékben allergiát, mert rengetegszer öblít a gép csak vízzel. Ja és ha nem tettem öblítőt akkor is finom illatúak lettek a ruhák, mert a mosóporok többségében már benne van az őblítő (pl ariel, tide,) és rá is van írva, hogy silan, vagy lenor van bennük. Egyébként azért Tide-ot használtam, mert az Ariel-ből nem volt sensitive, de ezt is csak kb 8 hónapos koráig, azóta a egy mosóport használok, a mi és a fiam ruháihoz is. Ja és kipróbáltam, hogy az előírtnak a negyedét teszem a mosóporból, és az is ugyanúgy tisztára mos, és 4x tovább tart a mosópor, így megtehetem, hogy Arielt használok. ( még a gépolajos munkásruhát is kimossa a negyed adag mosópor!!!)
Köszönöm szépen a jó tanácsokat. Körülnézek, hogy nálunk mi is kapható, hogy ne keljen a mosóport a városba venni. van Tesco-k szerintem ott is jó akciók szoktak lenni.
Akkor lassan neki is kéne fognom a mosásnak vasalásnak:)
Szia.
Terhességem alatt sokat gondolkodtam milyen mosószert használjak.Olcsobbat vagy egy jobb minőséget,a maásodik mellett döntöttem.Persil sensitivet használok és az öblitő pedig Lenor sensitiv(fehér).Mind a két szert akkor veszem meg amikor akciós és nem éppen akkor amikor elfogy.Az elején én kevesebbet raktam mind a kettöből nehogy valami baj legyen a babám bőrével.Soha nem volt semmi baj!
2011.05.09. 13:26 osnak!
Én is így jártam a porral, de mióta negyed adaggal mosok, nincs ilyen gond. Szóval próbáld ki úgy is, illetve lehet az is gond, ha nagyon tele van a dob. De ki mit szeret. LEhet én is kipróbálom a folyékonyt egyszer!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!