Angéla vagy Angelika?

Figyelt kérdés

Pár éve eldöntöttem hogy ha lányom lesz Angyalka lesz a neve . Most viszont hogy el kellene dönteni lassacskán a nevét belegondoltam abba hogy mi lesz ha felnő nem hinném hogy akkor annyira tetszene neki.Kislánynak nagyon aranyos név egy felnőttnek viszont nem is tudom.

Kerestünk egy olyan nevet ami hasonlít az Angyalkához.Az Angélára vagy az Angelikára gondoltunk és mi nyugodtan hívhatnánk Angyalkának. Én inkább Angéla párti vagyok a páromnak viszont az Angelika tetszik jobban. Szerintetek? A második név mindenképpen Erika lesz.

Angéla Erika vagy Angelika Erika A vezeték névhez mindkettő nagyon jól passzol

2012. júl. 5. 19:14
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az Angelika jobban tetszik, de a második névvel nem hangzik valami jól. Így inkább az Angélát adnám.
2012. júl. 23. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is az Angelika tetszik jobban,de az Erikához jobban passzol az Angéla,ezért arra szavazok!
2012. aug. 4. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos, az Angyalkára jobban hasonlít az Angelika.

Az Angelikához nem megy az Erika.

Az Angélához megy az Erika, de nem hasonlít annyira az Angyalkára.

Akár így, akár úgy, a többség úgy is Anginak fogja becézni, nem Angyalkának. úgyhogy a megoldás szerintem az lenne, ha kalapoznátok: Felírnátok tíz cetlire az Angélát és az Angelikát (öt db ebből, öt db abból) és húznátok hármat. Amelyikből kettő van, az lenne a név... :)

Sok sikert!

2012. aug. 4. 18:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Angéla nekem jobban tetszik, az Angelika nekem már túl sok
2012. aug. 6. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!