Angéla vagy Angelika?
Pár éve eldöntöttem hogy ha lányom lesz Angyalka lesz a neve . Most viszont hogy el kellene dönteni lassacskán a nevét belegondoltam abba hogy mi lesz ha felnő nem hinném hogy akkor annyira tetszene neki.Kislánynak nagyon aranyos név egy felnőttnek viszont nem is tudom.
Kerestünk egy olyan nevet ami hasonlít az Angyalkához.Az Angélára vagy az Angelikára gondoltunk és mi nyugodtan hívhatnánk Angyalkának. Én inkább Angéla párti vagyok a páromnak viszont az Angelika tetszik jobban. Szerintetek? A második név mindenképpen Erika lesz.
Angéla Erika vagy Angelika Erika A vezeték névhez mindkettő nagyon jól passzol
A nővéremet is Angélának hívják, úgyhogy én az Angélára szavazok.:)
Amúgy szerintem, de ez az én meglátásom, ha Angelika Erika lenne, túl sok lenne a két név végén az -ika és nekem ez így nem tetszik. De ez csak az én véleményem, a döntés úgyis a tiétek, amúgy az Angelika is szép név.
Angelika nekem szebb, van egy mese az Angelika hercegnő és a kobold, azt hiszem az a címe.
Az Angéla olyan kissebbségi név felénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!