Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szerintetek mivel a...

Anyukák! Szerintetek mivel a legjobb és leghatékonyabb védekezni szülés után? Ti mivel védekeztek és eddig mennyire meg bízható?

Figyelt kérdés
Én a spirálon gondolkodtam, de egyik ismerősöm mondta hogy ők inekcióval fognak ami 3 havonta 15 000 ft. Most hallottam először h ilyen is van :O ha ti ismeritek ezt a módszert írnátok róla?
2012. júl. 5. 15:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nuvaring hüvelygyűrűt. Teljesen megfelel, a hormon,ami benne van, nem terheli az egész szervezetem, mert helyileg hat. Kényelmes, szexnél akár ki is lehet venni, de általában nem zavaró, észre sem veszed. Felrakod, 3 hét múlva pedig leveszed. Mensi kevés és nem görcsölök!
2012. júl. 5. 15:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem használhatok semmilyen hormonális fogamzásgátlót, mert szülés után elkezdtem és trombózisom lett tőle. Éppen ezért sima spirálom van két éve. 15.000 Ft volt, de 5 évre le van a gond, annyi a hátránya, hogy kicsit bővebb a menzesz.
2012. júl. 5. 15:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Igazából szedtem fogamzás gátlót már viszont hormonzavaros lettem tőlle, mindenfelé szőr növekedett rajtam - mellkas, áll - és azonnal abba hagytam akkor egy másikat akart a doki kiírni de én nem akartam már utánna szedni ilyesmit és a Pharmatex-et haszánáltuk ami hormonmentes, viszont - szerintem - hosszú távon nem kifizetendő mert anno volt 10 db kúp 2300 ft és az elment nálunk egy hét alatt :) szóval ezért máson gondolkozom, nem szeretnék másik babát, mert még picúrt kellene felnevelnem, úgy hogy ne kelljen nélkülöznie. Egy van és úgy gondolom elég is lesz ő nekünk :)
2012. júl. 5. 15:35
 14/17 anonim ***** válasza:
akkor mindenképp ilyen mint a mirena mert igaz hogy drága így egyben, de ha nem akartok másik babát akkor valószínű nem fogod levetetni 5 évnél előbb úgy meg nagyon meg is éri.
2012. júl. 5. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi óvszerrel. Nálunk ez jött be. Akarunk a jövőben 2. babát, így ha kiszakad, vagy hasonlók, akkor se lenne gond.
2012. júl. 5. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Az injekcióról azt hallottam, hogy nagyon is káros(csontritkulás és társai).

Én most kezdtem a Nuvaringet, ami havi egyszeri bíbelődés(3hónap 10ezer ft)

Amit eddig használtunk

Első gyerek után megszakítás és óvszer

Ketteske után 16hónapig kalmopirin a térdek között, hogy mennyire válik majd be a nuvaring, azt az idő megmondja. Én szeretnék nyugisan aludni.

(spirálról kb azonnal lebeszélt a dokim, a sok pro mellett rengeteg kontra van)

2012. júl. 5. 18:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Óvszer esetleg mivel szeretnénk még majd babát megszakításos módszer,semmiféle hormont nem használnék.
2012. júl. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!