Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vasaljátok a gyerekruhákat?

Ti vasaljátok a gyerekruhákat?

Figyelt kérdés

3,5 éves és 1,5 éves gyerekek.

Igazából azért vasalok, mert nem tetszik gyűrötten rájuk adni. A mosógéppel bármit csinálok, bárhogy teregetek, gyűröttek lesznek.

Ti most, ebben a hőségben vasaltok?

Vagy úgy általában?

2012. júl. 3. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Heti egyszer vasalok alvásidőben, amit nagyon muszáj. kb. 30-40 perc alatt végzek. 3,5 éves és 22 hós gyerekeim vannak.
2012. júl. 3. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A vasalás rengeteg elpazarolt idő és energia.

Persze amit muszáj, azt muszáj kivasalni.

Én viszont inkább a teregetésre szánok kicsit több időt, és letekerem a centri fordulatszámát. A vasalt és nem vasalt rucikat nem lehet így megkülönböztetni.

De azt sem ítélem el, akinek ez egyfajta kikapcsolódás vagy lelki megnyugvás :).

2012. júl. 3. 14:14
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
en is vasalok! hetente talan 2x, de valtozo mennyire gyul ossze. bugyit, zoknit, torolkozot nem, de azon kivul ruhat, agynemut, mindent kivasalok. engem igy taniott anyukam es szegyenlem nem elvegezni azt egy gyerek mellett amit o meg tudott csinalni 3 gyerek, kezi mosas, munkaba jaras mellett! csak egyszer kellett elkezdeni, vasaltruhafuggo lettem! most varom a masodik babamat, remelem idom mindig lesz vasalni!
2012. júl. 3. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

A kérdésről eszembe jutott ez:

[link]

Vekerdy véleménye a vasalásról :)

Én egyébként max 5 percig tudok különbséget tenni a vasalt és vasalatlan ruha között, 5 perc hordás után egyforma.

Az én anyukám is vasalt a 3 gyerek mellett. Én szintén 3 gyerek mellett nem viszem túlzásba, melegben tuti nem vasalok. Inkább leülök velük játszani ahelyett is. Mert én sokszor jobban örültem volna, ha kicsit játszik velünk és nem házimunkázik mindig. Sajnos neki a férje mellett elképzelhetetlen volt, hogy ne legyen mindig minden csili-vili rendben.

2012. júl. 3. 19:21
 15/17 A kérdező kommentje:

Ki így, ki úgy. Altatás alatt már csak nem játszhatok velük:DDD

Az én szabadidőmből megy el a vasalásra. És elég sokat játszom velük, hisz nincsenek rokonok, senki, így 3,5 éve én vagyok csak vele/velük. Még oviba sem írattam. Szóval nem kell lelkiismeret-furdalást kelteni, abban, aki netán vasal.

2012. júl. 3. 19:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vasalok,csak amit muszáj.Ing,vászon nadrág.
2012. júl. 3. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:
soha nemvasaltam csak ha muszáj, azokat a ruhákat, amiket kellett, felvevés előtt.Vállfán szárítok, kirázom többirányból, kb. ennyi.Bölcsibe, játszótéren fetrengeni pedig pláne nem kell élre vasalt ruha.
2012. júl. 5. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!