Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vasaljátok a gyerekruhákat?

Ti vasaljátok a gyerekruhákat?

Figyelt kérdés

3,5 éves és 1,5 éves gyerekek.

Igazából azért vasalok, mert nem tetszik gyűrötten rájuk adni. A mosógéppel bármit csinálok, bárhogy teregetek, gyűröttek lesznek.

Ti most, ebben a hőségben vasaltok?

Vagy úgy általában?

2012. júl. 3. 12:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Pont tegnap ilyenkor (déli szieszta) volt egy ilyen kérdés :)

Igen én vasalok szinte mindent. Pólókat, trikókat, ingeket (apa ing-nyakkendős), bodykat, ha gyűrött akkor rövidnadrágokat, stb...

3 gyerekem van abból a két kisebb pont akkora, mint a tieid :) Általában vasárnap ebéd után az én időm, kicsik alszanak indítunk egy online filmet én pedig a ventilátort a lábamra állítva vasalok.

Nekem az jött be, hogy ha nem 1400 fordulaton centrizek, hanem csak 800-850-en, jól kirázva sokkal simábbra száradnak a ruhák. A gyerekek pólóit már csak helytakarékossági célzattal is vállfára téve szárítom, de így közel sem annyira gyűröttek.

2012. júl. 3. 12:53
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
nem soha, max. inget, alkalomra. Napi 3 pólót használnak, nem őrültem meg, hogy állandóan vasaljak. Vállfán szárítom a pólókat és kész. Két perc múlva már úgysem látszana a pólón, hogy kivasaltam. Nekem 3,5 ill. 2 éves fiaim vannak.
2012. júl. 3. 12:58
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
Én is három gyerekes vagyok. Én is vasalok. Nálunk olyankor kerül elő, mikor a férjem itthon van, ők elvannak a nappaliban, én vasalok a hálóban, ált. reggel 6-tól 7-től egy/két órát.
2012. júl. 3. 12:59
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
1,5 éves, vasalok. Állítólag fertőtlenítő hatása is van, de alapvetően azért mert gyűröttek száradás után.
2012. júl. 3. 13:01
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

Nem vasalok ilyen hőségben.

Ősszel, télen szoktam, de inkább ruha függő. De nekem nem gyűröttek a ruhák, mondjuk nem is nagy fordulattal centriz a gépem.

2012. júl. 3. 13:03
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Igen, vasalok, heti 1 óra (összegyűjtöm). Tévét nézek közben (amíg a gyerekek alszanak).

Csak a felsőbb rétegeket vasalom, tehát csak a pólókat és a nadrágokat.

Pizsiket, bugyikat, itthoni játszósokat nem vasalom.

Mióta ilyen meleg van, kint van vasalás közben a HŐS felirat a homlokomon.

2012. júl. 3. 13:22
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

Persze,2 éves a gyerek,de amúgy is vasalás mániás vagyok.Teregetés ide vagy oda,ki lehet szúrni,hogy kin van vasalt ruha és kin nincs.

Aztán,hogy a gyerekre ne vasalt ruhát adja....hát nem tudom,nagyon nem érezném jól magam.

2012. júl. 3. 13:25
 8/17 anonim ***** válasza:
62%
Kislányom 2 éves és még vasalok. Egyrészt nekem is gyűrött, akárhogy szárítom, másrészt az a mániám, hogy nem adok rá olyan ruhát, ami nincs kivasalva, így a 40 fokba is vasalok:-).
2012. júl. 3. 13:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vasalok nagyon régóta, addig vasaltam, amíg a legkisebb baba volt.

Én úgy látom, hogy száradás után nem gyűröttek a ruháink.

2012. júl. 3. 13:37
 10/17 A kérdező kommentje:

Vasaltam:S 2-3 naponta szoktam. A saját felsőjeimet és a vászonnadrágjaimat is, párom ingjeit és a gyerekek ruháit.

Én pont ősszel, télen vasalok kevesebbszer, hisz akkor farmert hordok, kötött pulcsival. Hm. Érdekes.

Úgy vagyok vele, mint a 7. válaszoló.

Adtam már a gyerekre vasalatlant és nagyon látszik. A vasalton is, hogy az, nem lesz 5 perc múlva gyűrött.

Rászántam magam ebbe a hőségben is. Köszi a válaszokat!!!!!

2012. júl. 3. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!