Ti vasaljátok a gyerekruhákat?
3,5 éves és 1,5 éves gyerekek.
Igazából azért vasalok, mert nem tetszik gyűrötten rájuk adni. A mosógéppel bármit csinálok, bárhogy teregetek, gyűröttek lesznek.
Ti most, ebben a hőségben vasaltok?
Vagy úgy általában?
Pont tegnap ilyenkor (déli szieszta) volt egy ilyen kérdés :)
Igen én vasalok szinte mindent. Pólókat, trikókat, ingeket (apa ing-nyakkendős), bodykat, ha gyűrött akkor rövidnadrágokat, stb...
3 gyerekem van abból a két kisebb pont akkora, mint a tieid :) Általában vasárnap ebéd után az én időm, kicsik alszanak indítunk egy online filmet én pedig a ventilátort a lábamra állítva vasalok.
Nekem az jött be, hogy ha nem 1400 fordulaton centrizek, hanem csak 800-850-en, jól kirázva sokkal simábbra száradnak a ruhák. A gyerekek pólóit már csak helytakarékossági célzattal is vállfára téve szárítom, de így közel sem annyira gyűröttek.
Nem vasalok ilyen hőségben.
Ősszel, télen szoktam, de inkább ruha függő. De nekem nem gyűröttek a ruhák, mondjuk nem is nagy fordulattal centriz a gépem.
Igen, vasalok, heti 1 óra (összegyűjtöm). Tévét nézek közben (amíg a gyerekek alszanak).
Csak a felsőbb rétegeket vasalom, tehát csak a pólókat és a nadrágokat.
Pizsiket, bugyikat, itthoni játszósokat nem vasalom.
Mióta ilyen meleg van, kint van vasalás közben a HŐS felirat a homlokomon.
Persze,2 éves a gyerek,de amúgy is vasalás mániás vagyok.Teregetés ide vagy oda,ki lehet szúrni,hogy kin van vasalt ruha és kin nincs.
Aztán,hogy a gyerekre ne vasalt ruhát adja....hát nem tudom,nagyon nem érezném jól magam.
Nem vasalok nagyon régóta, addig vasaltam, amíg a legkisebb baba volt.
Én úgy látom, hogy száradás után nem gyűröttek a ruháink.
Vasaltam:S 2-3 naponta szoktam. A saját felsőjeimet és a vászonnadrágjaimat is, párom ingjeit és a gyerekek ruháit.
Én pont ősszel, télen vasalok kevesebbszer, hisz akkor farmert hordok, kötött pulcsival. Hm. Érdekes.
Úgy vagyok vele, mint a 7. válaszoló.
Adtam már a gyerekre vasalatlant és nagyon látszik. A vasalton is, hogy az, nem lesz 5 perc múlva gyűrött.
Rászántam magam ebbe a hőségben is. Köszi a válaszokat!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!