Nyilatkozat megfogalmazása?
Figyelt kérdés
Sajna nem vagyoktúl jó hivatalos papírok megfogalmazásában.A lényeg,hogy rosszul töltöttem ki a caládi pótlék igénylő lap.Véletlen kitöltöttem a 29.pontot,ahol aláírtuk,50-50%-ban kérjük a pénzt.De csak én lennék az igénylő mind két családira.Most hívtak a Mák-tól,hogy nyilatkozatot kell írnom,hogy csak én igénylem a juttatást.Segítenétek megfogalmazni?2012. júl. 2. 10:11
1/2 anonim válasza:
például, ezt alakítsd át, ha nem jól értelmeztem volna a kérdésed
Tisztelt Cím!
Alulírott x y (adataidat írd) ezúton nyilatkozom, hogy az xy nevű (ő adatai) gyermekemre való tekintettel beadott családi pótlék igénylésem 29. pontja hibásan került feltüntetésre (ide esetleg beírhatod, hogy mi volt a 29. pontban), kérem módosítsák,hogy egyedül kívánom igénybevenni a családi pótlék összegét.
Köszönettel
dátum
aláírás
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2012. júl. 2. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!