Nektek melyik kislánynév tetszik az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Vezeték nevünk elég gyakori: Balog
-Zoé
-Linett
-Csenge
-Zorka
2012. júl. 1. 19:16
11/21 anonim válasza:
Linett és a Zorka tetszik, ha jól láttam, nekem egyedül:-)
12/21 anonim válasza:
Zorka és a Zoé!
A Csenge nekem fiús nagyon.A Linett is jó!
13/21 anonim válasza:
nekem a Linett,mert minden 2.kislányt Csengének hívnak az oviban...
14/21 anonim válasza:
Linett név tetszik. Talán még a Csenge (bár túl gyakori), a Zoé és Zorka abszolút nem.
15/21 anonim válasza:
Csenge.
A Linett nem tetszik, nálunk az oviban rengeteg a Zoé, Zorka, Zója, Zóra. Van egy ötgyermekes család (most várják a 6. babát) az egyik lányuk nagycsoportos Zoénak hívják, a másik kiscsoportos ő Zóra.
16/21 anonim válasza:
Én a Zoét,de mivel nagyon gyakori mindegyik főleg a Csenge ezért egyiket sem
17/21 anonim válasza:
Szerintem ezek túl kemény nevek,a vezetéknévhez.Én inkább egy olyan nevet tudok elképzelni,mint az Anna mondjuk.Csenge szép,de Balog Csenge,ha g betűt nyomatékosítjuk a családnév végén,akkor nehezen mondható ki.Egy dallamosabb név kéne.Amit én el tudok képzelni:Lilla Mellesleg egyik név sem tetszik igazán,az meg a másik,hogy a Zoéból,Zorkából,Csengéből Dunát lehet rekeszteni mostanság.
18/21 anonim válasza:
Manapság két variát ismernek a szülők: vagy a leggyakoribbakat adják, vagy kreálnak maguknak egy értelmezhetetlen betűsort és azt adják "névként" a gyereknek. A Linett középút, mert nem is a tucatnév kategória, de nem is Larióna. (csak mert valaki behozta fiúnév gyanánt hogy Larion, azóta egyre több baba lesz az, de nemsokára valaki megalkotja hogy Larióna, mert az jaaaj de szép és jaaj de ritka, és mindjárt állati gyakori lesz ez is)
19/21 anonim válasza:
a 2.fiam,ha lány lett volna Zorka lenne,nekem nagyon tetszik
20/21 anonim válasza:
Szerintem egyik se szép. A Csenge meg felnőttnek idiótán hangzik: Csenge néni tolja odébb a kosarát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!