Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pancsoló a lakásban? (Folyt....

Pancsoló a lakásban? (Folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Földszinten lakunk, nincs erkélyünk. Emiatt nem tudom szabad ég alatt felfújni a medencét (kicsi pancsolóról van szó).

Ebben a hőségben pedig kedvem nincs strandra menni, pláne, hogy az elmúlt 1 hétben rengeteg lopást jelentettek be.

Szóval nem hagynám őrizetlenül a dolgainkat.

Arra gondoltam, hogy a pancsolót kirakom a nappaliba. Viszont nem tudom, hogy mit rakjak alá?

Padlószőnyegünk van. Egy törülköző elég lesz vagy valami nagy matracot terítsek alá?

2012. júl. 1. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Én valami gumilepedőt vagy műanyag abroszt raknék, ami jól kilóg a medence szélén túl. Vagy esteleg nejlonzsákot szétvágva vagy festéshez való takarófóliát.

Ha nagyon átnedvesedik a padlószőnyeg, be is dohosodhat vagy bepenészedhet.

2012. júl. 1. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Be a kádba a gyereket:) Én ezt csinálom.
2012. júl. 1. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
a második hozzászóló elég takarékosan megoldja a gyerek hűtését:D lopom az ötlet ;)
2012. júl. 1. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én körberaktam törölközővel. Néha belenyúl, belelép, de nagy áztatást nem végez szerencsére.
2012. júl. 1. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!