Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermek után járó szabadság...

Gyermek után járó szabadság mind 2 szülőnek nyomtatvány?

Figyelt kérdés
Január 1 től mind a 2 szülőnek jár gyerekenként a szabadság jelen esetben nekem 2 nap mert 1 gyermekem van ( 4 éves) az adókedvezményt nem én veszem igénybe hanem a párom. A munkahely nem ad nekem olyan nyomtatványt amit ki kell tölteni és leadni. HOL tudok ilyet letölteni vagy valaki tud nekem esetleg email-be küldeni?
2012. jún. 30. 22:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem kell kitöltened semmilyen nyomtatványt ahhoz, hogy megkapd a két nap pótszabadságot. Gondolom, azt tudják a munkahelyeden, hogy rendelkezel kellő számú 16 év alatti gyermekkel, így a szabadságodat eleve úgy kellett megállapítani, hogy a gyerek(ek) után járó pótszabit is beleszámolták. Amennyiben nincs a munkáltatódnak tudomása arról, hogy 16 éven aluli gyermeked van, akkor egy pár sorban értesíts őket erről (gyerek neve, születési ideje, esetleg TAJ száma, vagy adóazonosítója, ha van, és hogy kéred megállapítani a pótszabit).

[link]

2012. jún. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!