Te hány éves korodtól szeretnél gyereket vállalni?
Csak kíváncsiságból feltettem ezt a kérdést. Fiúk lányok bátran válaszolhatnak. Írhattok véleményeket hogy miért igen és miért nem akartok túl korán.
Én is leírnám, hogy 30 éves korom előtt semmiképp sem szeretnék. Mert nincs aktív keresetem, nincs végzettségem, munkahelyem. először karriert akarok, utána jöhet a gyerek. Csak sajnos annyi csaj akar má 20 évesen gyereket, és nincsenek tisztában azzal hogy etetni is kell, nem csak babusgatni. Mind azzal jön hogy azért vállal korán mert kiesik az időből, erre én azt mondom badarság, 28-30 évesen is ugyanúgy tud vállalni gyereket rizikómentesen, engem pl anyám 38 évesen szült. Ismerek olyat aki 40 évesen akar vállalni. Sokan vannak úgy hogy vagy nem találták meg az igazit, vagy csak az anyagi hátterük miatt nem vállalnak, esetleg olyan is van aki szimplán nem akar, mert utálja őket, vagy nincs kedve hozzá. Mindenkinek szíve joga, ezt nem vitatom, csak kicsit nagyon idegesítő hogy sokan ilyenek, gyerek fejjel akarnak gyereket.
20/F
Én 30 éves korom előtt semmiképp, de ha nem lesz gyerekem, az sem nagy tragédia.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!