Nem lesz családi pótlék 2-án? (Nem kérdés, információ)
Na, én ebből értettem meg végre, hogy mi is van pontosan:
"Hogy világos legyen azoknak is, akiknek eddig nem vált azzá, az utalások EDDIG így működtek:
bankból Giro-ba és másnap a bankszámlákra.
Július 2-től:
Bankból a Giro2-be és négy órán belül a bankszámlákra.
A MÁK ezek szerint nem áll át a Giro2-re, marad a Giro-rendszerben, ergo az első út szerint mennek a kiutalások.
NEM a bankok "ülnek" rajta, azt meg senki nem gondolta komolyan, hogy csak úgy röpdösnek a bankok között a pénzek, aztán titokban tartják és csak másnap adják oda az embernek :D
A bankokba is csak másnap érkezett be, mert ez egy RENDSZER, amin belül működnek az utalások.
Tényleg nem ennyire komplikált."
Egyébként fel nem tudom fogni, hogy ez mire jó. Ez miért kivétel vajon? Jó, nekem igazából mindegy, hogy kedden vagy szerdán veszem meg a beígért nutellát, ami tényleg szükséges, az van itthon, de más esetekben ezek szerint továbbra is marad az, hogy napokat kell várni a csp-re. Pl. amikor elseje péntek, plusz kedden ünnepnap van, na az ilyet nagyon szoktam élvezni, mert akkor már hatodika van, mire megjön a pénz. (mondjuk én ezt a hosszúhétvégés mizériát is úgy megszüntetném, mint a huzat, de ez más kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!