Nem lesz családi pótlék 2-án? (Nem kérdés, információ)
Elvileg akkor még aznap rajta kell lennie.Sajnos 3-ig kell az államkincstárnak utalnia számlára, ezért lehet hogy csak 3-án utalja pont ezen banktörvény miatt.
Igazából szerintem 1 nap nem oszt nem szoroz. A lényeg hogy 3-ig ide kell érnie számlára.
Szerintem ez hülyeség, mert eddig azért nem kaptuk meg aznap a pénzt,mert a bank rajta tartja.Tehát forgatja a pénzünket.Ez az államkincstártól független.Ők elutalják az első munkanapon és onnantól 4 órán belül rajta lesz.Ezt a törvényt hozták, és július 1-től lesz érvényben.Ez miért függene a MÁK-tól?
Nem tudom melyik banknál van,hogy ők 2 nappal később kapják meg az utalásokat,mint mondjuk mi (OTP, 1 nappal később érkezik meg a családi, gyes,...mint az OTP-eseknek).
Értitek igaz?
Kérlek, linkeld már be azt a ma reggeli hírt!
MErt ez egy banki törvény, semmi köze nincs a MÁKhoz. A MÁK honlapján nem a beérkezés napja, hanem az utalás napja van megadva, ami 2012.07.02.
A családtámogatási és szociális ellátások 2012. évben esedékes kiutalási időpontjai
A 15/2010. (X.12.) MNB rendelettel módosított a pénzforgalom lebonyolításáról szóló 18/2009 (VIII.6.) MNB rendelet 2012. július 1-jén lép hatályba lépő 17. § (2) bekezdése szerinti négy órás szabály a Magyar Államkincstárra nem vonatkozik.
ezt talaltam, meg egy csomo ertelmetlen jogszabalyt, meg szirsz*rt, aki meg esetleg ezekre is kivancsi olvasgassa el a forumot, be vannak linkelve.
www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=24772
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!