Anyukák! Ha lejár a gyed/gyes van hova visszamennetek dolgozni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 18:21
11/13 anonim válasza:
én passzív GYED-en voltam, ugye, munkahely nélkül, mert csak határozott idejű szerződéssel dolgoztam szülés elött, illetve szülés elött közvetlen munkanélküli segélyt kaptam...
és végül is oda mentem vissza, ahonnan táppénzre mentem terhesség alatt, csak másik részlegre, de új dolgozóként, bár azért ismertem sok embert, a főfőnököt, meg helyismeretem is volt.
12/13 anonim válasza:
Én 2,5 éve vagyok itthon, egy nagy multinál dolgoztam. Eddig teljesen nyugodt voltam, hogy vissza tudok menni, hiszen a főnököm is mindig mondta, hogy nagyon várnak vissza. De nemrég szólt, hogy elég rossz a helyzet mostanában, gyesről visszatérőket nem akarják visszavenni, nincs hely stb. Ő azért próbál nekem valami helyet kicsikarni, de nem biztos, hogy sikerülni fog. Elvileg novemberben mentem volna vissza, de ebben a helyzetben mondtam, hogy ha adódik egy üresedés, azt rögtön elvállalom, de hogy a fiamat hova teszem addig amíg októberben elkezdheti az ovit, az rejtély:(
13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! látom volt itt mindenéle válasz. a legnehezebb az,hogy akinek nincs,annak olyat kellene találni ami "gyerekberát" munkahely azaz normális időbeosztásba dolgoznak.
2012. jún. 28. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!