Ha lejár a gyes, gyed, lesz hova visszamennetek dolgozni?
Nekem lenne GYED után hová visszamennem, vagyis szóba sem került, hogy nem, de én nem fogok.
Én nudli végzettséggel kezdtem el dolgozni, volt összesen 10 osztályom. Gyorsétteremben melóztam, hát nem nagyon van kedvem visszamenni oda. Majdnem két éves a kisfiam, amióta itthon vagyok vele, elkezdtem a visszalévő két osztályomat, most érettségizem. És én utána inkább egyetemre megyek, nem dolgozni, hogy majd aztán jobb helyre mehessek dolgozni. Most voltam amúgy bölcsi beíratáson, és már ott "beszóltak" hogy miért nem levelezőre megyek, mert így kiesik egy fizetés (nálunk csak EGY fizetés van, mert egyedülálló vagyok), de könyörgöm, milyen fizetés?? Alig kerestem valamennyit, na kb. annyit fogok kapni diákhitel és szoctám formájában az egyetemen is.
Szóval én inkább megyek tanulni most még 3 évet, de igen, én vissza tudnék menni. Az én melóhelyem nincs veszélyben, szerintem nem sokat számít nekik, hogy most egy emberrel több vagy kevesebb van bent, volt már rá példa. De nem megyek vissza, ott ment tönkre a lábam, én befejeztem a vendéglátást, főleg ezt a droid formáját.
Én úgy tudom,hogy 3 hónapig védett vagy,mikor visszamész,tehát elvileg nem mondhatnak fel,de ált.úgy oldják meg,hogy kiveszed a szabid,ami kb.2-3 hónap és rendes felmondással elküldenek,ami azt 1 hónap felmondási idő ált.
Én nem valószínű,hogy vissza tudok menni,csak a kötelező dolgokat fogják megadni,amibe beletartozik az 1 hónap végkielégítés,tehát nem szeretnék közös megegyezést aláírni.
Én meg közalkalmazott a honvédségnél, úgyhogy nekem lesz hova visszamennem és megyek is.
Egyébkét 2 évig tervezem, hogy itthon maradok, de még csak 2 hós a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!