Mi a véleményetek erről a babakocsiról?
emelgetnem nem igazán kell majd, úgyhogy nem gond a nehézsége. esetleg van valakinek ilyen? előre is köszönöm a válaszokat!
Hasonlónk volt (márkában,szinben más,de kinézetre ugyanez)
Én szerettem.Nehéz,de szintén nem emelgettem soha,viszont strapabiró volt nagyon,ami a rossz járda miatt jó volt.
És az öv is állitható volt benne,igy csecsemőkortól be tudtam kötni.
Az állitható kar volt nekem az elsődleges,nagyon hasznos.
Én bő 3 évig használtam.
Kb.25 féle babakocsink volt már. Sose vennék ilyet ami 4 fix kerekű. Iszonyú nehéz irányítani emelgetni vagy döntögetni kell a kanyarban. Biztos ízületi gyulladás.
Ha rossz a terep akkor fixre lehet állítani de amúgy meg bolygósítható az első két kerék= én csak ilyet vennék.
Nekünk ilyen van. Ha tényleg nem kell emelgetned, akkor jó választás.
Rendkívül jó a rugózása, vacak járdán, vagy földúton is simán tud menni, rázkódás nélkül. Nekem fontos volt az átfordítható tolókar - igazából én csak úgy tolom, hogy velem szemben van a kicsi - sportkocsiként is, mert ha előre néz a baba, akkor szinte irányíthatatlan. Ez szerintem jobb is így, van szemkontaktus út közben, könnyebb így beszélgetni, ha látod is a gyermeked.
Tehát ezt vedd figyelembe - igaz,hogy átfordítható a tolókar, de mégsem egészen használható ki, ugye.
Nagy rakodótere van, ez is egy jó pont. Fix kerekei vannak. Jobb szeretem, a görgős kerekűt, de mindent nem tudhat egy babakocsi se... :)
Köszi a tapasztalatokat! jó lesz ez nekünk :) nem akarok 60.000-et babakocsira költeni,főleg hogy max. 2 és fel évig lesz használva.. De lehet sokat mondok. Itt a környéken nagyon jó utak vannak, így nem lesz gond. De szerintem máshol sem :)
köszi még egyszer mindenkinek!
Ha jók az utak felétek, akkor szerintem válassz valami kisebbet-könnyebbet, gördülős kerekűt!
Nekünk van mellé könnyű sportkocsink is, nem mindig csak ezzel a batárral járok... De te tudod. Ha nem zavar, hogy már valaki használta, a tesz.-en szép darabok szoktak lenni, érdemes megnézni. Fél-vagy harmad áron árulják ezeket a méregdrága kocsikat, (ami boltban 70.000. Ft, az a neten 25-30.000 Ft).
Ha újra babakocsivásárlás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!