Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

emelgetnem nem igazán kell majd, úgyhogy nem gond a nehézsége. esetleg van valakinek ilyen? előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 26. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek ilyen van. Nagyon jó, strapabíró. Viszont a fekvőfelülete nem olyan nagy. Mi Bergon Kummer Vip babakocsit vettünk. Nagy, kényelmes, viszont nehéz és ha a babát úgy tolod hogy háttal van neked, akkor irányíthatatlan. de én nem akarom úgy tolni, úgyhogy nekünk tökéletes.
2012. jún. 26. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Hasonlónk volt (márkában,szinben más,de kinézetre ugyanez)

Én szerettem.Nehéz,de szintén nem emelgettem soha,viszont strapabiró volt nagyon,ami a rossz járda miatt jó volt.

És az öv is állitható volt benne,igy csecsemőkortól be tudtam kötni.

Az állitható kar volt nekem az elsődleges,nagyon hasznos.

Én bő 3 évig használtam.

2012. jún. 26. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Kb.25 féle babakocsink volt már. Sose vennék ilyet ami 4 fix kerekű. Iszonyú nehéz irányítani emelgetni vagy döntögetni kell a kanyarban. Biztos ízületi gyulladás.

Ha rossz a terep akkor fixre lehet állítani de amúgy meg bolygósítható az első két kerék= én csak ilyet vennék.

2012. jún. 26. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van. Ha tényleg nem kell emelgetned, akkor jó választás.

Rendkívül jó a rugózása, vacak járdán, vagy földúton is simán tud menni, rázkódás nélkül. Nekem fontos volt az átfordítható tolókar - igazából én csak úgy tolom, hogy velem szemben van a kicsi - sportkocsiként is, mert ha előre néz a baba, akkor szinte irányíthatatlan. Ez szerintem jobb is így, van szemkontaktus út közben, könnyebb így beszélgetni, ha látod is a gyermeked.

Tehát ezt vedd figyelembe - igaz,hogy átfordítható a tolókar, de mégsem egészen használható ki, ugye.

Nagy rakodótere van, ez is egy jó pont. Fix kerekei vannak. Jobb szeretem, a görgős kerekűt, de mindent nem tudhat egy babakocsi se... :)

2012. jún. 26. 14:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a tapasztalatokat! jó lesz ez nekünk :) nem akarok 60.000-et babakocsira költeni,főleg hogy max. 2 és fel évig lesz használva.. De lehet sokat mondok. Itt a környéken nagyon jó utak vannak, így nem lesz gond. De szerintem máshol sem :)

köszi még egyszer mindenkinek!

2012. jún. 26. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha jók az utak akkor pláne tök felesleges ilyen nagy batár fix kerekűt választanod. Ebben az árkategóriában is nagyon jókat lehet kifogni akár használtan is a neten. 2 és fél év irtó hosszú idő egy idegesítő babakocsival:)) én csak tudom.
2012. jún. 26. 14:28
 7/9 A kérdező kommentje:
És esetleg tudnál olyan oldalt linkelni,ahol találhatok?
2012. jún. 26. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha jók az utak felétek, akkor szerintem válassz valami kisebbet-könnyebbet, gördülős kerekűt!

Nekünk van mellé könnyű sportkocsink is, nem mindig csak ezzel a batárral járok... De te tudod. Ha nem zavar, hogy már valaki használta, a tesz.-en szép darabok szoktak lenni, érdemes megnézni. Fél-vagy harmad áron árulják ezeket a méregdrága kocsikat, (ami boltban 70.000. Ft, az a neten 25-30.000 Ft).

Ha újra babakocsivásárlás

2012. jún. 27. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
...előtt állnék, inkább a neten keresgélnék.
2012. jún. 27. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!