Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a sport...

Mi a véleményed erről a sport babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt néztük ki a 8 hónapos lányunknak. Viszont vannak kétségeim a babakocsival kapcsolatban.

Valakinek van ilyen kocsija?

Mik a hibái?

Milyen sport babakocsit érdemes venni?

2012. márc. 10. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Külsőre nagyon tettszik,a márkája is egészen jó,az ára teljesen rendben van.

Felkeltetted az érdeklődésemet :-) .

2012. márc. 10. 11:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Örülök neki, de én még mindig kételkedem benne .. :DDD

Láttuk élőben is, akkor fogott meg igazán!

Csak félek, hogy kicsúszik belőle a lányom. Oké, hogy beköltöm az övvel, de eddig még nem találkoztam olyan gyermekkel, aki sokáig bírta volna, hogy le van kötve. Azért ők szeretnek mozogni a babakocsiban (is).

Ráadásul ha a háttámlát leemelem, akkor a huzat (ami a tolókarnál van (háttámla mögött), az szabadon van.

Tehát nincs odavarrva a babakocsi aljánál lévő huzathoz, csak tépőzárral illeszthető oda. Viszont félek, hogy simán kitud ott csúszni a lányom..

2012. márc. 10. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van.IMÁDOM!!!! Nagyon nagyon könnyű kocsi,könnyű tolni,kicsi helyen elfér.Babakocsi mániám volt ez kb a 6. amit megvettem,de ezzel nagyon megvagyok elégedve.Újonnan kicsit drágább,de használtan már elég jó áron hozzá lehet jutni jó állapotúhoz.Szerintem ezt te se bánnád meg...,de ez csak az én véleményem,nem akarlak rábeszélni semmire :)

2012. márc. 10. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
nekünk is ilyen volt,nagyon szerettem a csajszim is imádta.:) érdemes megvenni,semmi gond nem volt vele.
2012. márc. 10. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok,a kérdező linkjére gondoltam,hogy ilyen kocsink volt. :)
2012. márc. 10. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van, nagyon imádtuk, msot akarjuk eladni,könnyű irányítni,könnyen összecsukható,és a lányom is szerette

2012. márc. 10. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van piros, nagyon szupi kocsi én örülök hogy megvettem, könnyű tolni, kényelmes.Szerintem jó jársz vele.Én szerettem a tolókarját, hogy ilyen különlegesebb, nem az a szokványos....
2012. márc. 10. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vok.Az én gyerekem örökmozgó és sosem csúszott még ki, pedig én nem is szoktam bekötni, mert akkor visít.
2012. márc. 10. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!