Mi a véleményetek a Pierre Cardin Spacer (Exobe) sport babakocsiról? Az ára kb.14000Ft körül van, ami nagyon jó, de pont emiatt nem mertem még megrendelni, hátha gagyi.
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 23:41
1/4 anonim válasza:
Gagyi?
Egyik bnöm 12 ezer forintért vett valami ilyen nevű b.kocsit rendes boltban. Egyébként nekem nincs gyerekem és közöm sincs hozzá,de ha nagyon jót akarsz akkor peg perego jóval drágább és sokkal sokkal jobb legalábbis nekem kis koromban ilyen volt:D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de van nekem egy kétfunkciós Bergonom, ami mindennel fel van szerelve, csak kicsit nehéz vele közlekedni, mert nagy és súlyos. Ezért akarok venni egy sportkocsit, ami könnyű, de azért jó és kibírja még vagy egy-két évig. Ja, és nem olyan nagyon drága (mint mondjuk a Peg Perego).
2010. júl. 16. 22:50
3/4 anonim válasza:
Ismerősömnek volt ilyen márkájú, bár nem sportkocsi. Nem rossz, de nézd meg élőben, mert az övék nagyon kicsi, azaz szűk benne a hely, ha sokat szeretnéd használni, és azt szeretnéd hogy kényelmesen férjen el benne a baba, győződj meg róla hogy ez a típus nem olyan szűk fajta mint az ismerősöméké, mielőtt megvennéd.
4/4 anonim válasza:
Értem,és olyan tili-toli nem jó?
Tudod az az össze csukható féle na olyan is van bnőmnek asszem 5 ezer forint és nem az gagyi féle,hanem egész jól néz ki,de csak ülni lehet benne,viszont nagyon praktikus ahogy látom. Tök jó,hogy nincs is gyerekem azt ide irogatok:D Na mindegy remélem azért valamit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!