Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 5. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. De mondjuk tömegközlekedésben nem biztos hogy ajánlott. Mi most pont azért keresünk másik babakocsit is, mert hasonló felépítésű van, és buszozni nem nagyon lehet vele, sőt a kocsi csomagtartójába (nem túl nagy) is alig fér be.
2012. jún. 5. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:

11 kg önsúllyal + még a baba ??? hát gyúrásnak nem rossz!

egyetértek az első v. adójával. meg nem venném.

2012. jún. 5. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nem tömegközlekedsz, nem lépcsőzől semennyit akkor nagyon jó!

11 kg a kocsi, arra jön rá a mózes illetve az ülőrész az is pár kiló. Csak azt már nem írják ki :) + baba.

Na én így törtem szét a bokám, mikor a 27 kg összsúlyt cipeltem lépcsőn és megcsúsztam, mert nem láttam a lábam elé.

2012. jún. 5. 16:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igazatok van hogy tömegközlekedésre és lépcsőzni nagyon nehéz, de mi magánházban lakunk és buszoznom sem kell!Ezért is gondoltam ilyenre!
2012. jún. 5. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor viszont jó választás. De annak még azért nézz utána ha autóval akarjátok vinni, akkor a csomagtartóba beférjen.
2012. jún. 5. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem,akkor jó választás!Én megvenném,mert nagyon tetszik!
2012. jún. 5. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is azt gondolom, hogy ha nem kell sokat emelgetned, akkor ez egy jó babakocsi. Mondjuk én buszoztam meg lépcsőztem hasonló súlyú kocsival (na jó, egy kicsivel azért könnyebb volt, azon nem volt mózes), tök jól kiizmosodtam pár hét alatt :D
2012. jún. 5. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is 10 kilós kocsink van,de mivel családi házban lakom,nem buszozom és nem kell emelgetnem a kocsit,ellenben sok a földes út,nagyon is jól választottam.
2012. jún. 5. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Szép! Ha alkalmasnak találod az élet helyzetekhez, akkor simán megvenném!
2012. jún. 5. 20:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2012. jún. 6. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!