Kaptatok már olyan megjegyzést hogy jobb lett volna elvetetni a gyereket? Gondoltatok már ilyesmire mondjuk ha több gyereket láttok?
Én tuti vissza kérdeznék ha tudom,hogy az illetőnek vagy gyereke,hogy : és mondd,Te miért nem vetetted el?? Olyan fáradtnak látszol,mintha vagy 20 évet öregedtél volna!!
Nem tudom,mit szólna ezek utána az ominózus beszóló! :-)
Ahogy előttem írták,legyél büszke arra,hogy 3 imádni való gyerkőc is ékesíti a minden napjaidat!! Ennél nagyszerűbb dolog,nem is történhetett volna!! :-)
A beszólásokra meg gyűjts erőt,nem Neked kell magyarázkodnod!! és vágj vissza!!! Ha nem ismered,akkor kérdezd meg tőle,hogy : Anyám vagy,vagy az apám? ... egyikre sem emlékeztet! Vagy: milyen jó is,hogy semmi közünk nincs egymáshoz!!
Ha olyan szól be,akinek tudod,hogy nincs gyereke,akkor: mi van,irigykedsz??!
Ha olyan szól be,akinek már nagy a gyermeke,akkor is: mi van,irigykedsz,mert nálunk még nem nőttek fel??
Vagy valami hasonlót!
Beszólás mentes további szép napot Mindenkinek!!:-)
Üdv: 3 lányos,(nem tervezett,kb.)7+6 hkm
Hogy megerősítselek, leírok egy igaz történetet, a családban szereplő egyik gyerek pap lett, és ő mesélte:
Szóval voltak a szülei, akik az első gyermeket várták, és még nem volt fix munkájuk. Jött a leendő nagymama, hogy minek tartjátok meg a bizonytalanba, vetessétek el. Az anya nem balhézott össze, megszülte a gyereket. A 2. gyereknél még albiban laktak, megint jött a nagymama, hogy vetessétek el, amíg nincs lakásotok, mit akartok még egy gyereket. Megint nem szóltak vissza nekik, meglett a baba. A harmadiknál már az volt, hogy minek három gyerek erre a bizonytalan világra blabla, de ezt a gyereket is bevállalták. Egy napon kint játszott az udvaron a három gyerek, anyuka bent a nagyival, aki megint kárált valamit, erre anyuka megkérdezte: "Mama, válasszon, melyik gyereket öljük meg?" Nagymama döbbenten néz, anya elmondja neki, hogy fogadta a gyermekek születését, nagymama sír, kibékülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!