Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tej, tojás, szójamentes...

Tej, tojás, szójamentes tortakrém receptet tudtok?

Figyelt kérdés
Nem lehet benne kakaó, mogyoró, dió sem.
2012. jún. 26. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
[link] Ebben ugyan van kakaó, de szerintem ki is hagyhatod belőle.
2012. jún. 26. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Itt is körül nézhetsz.

[link]

2012. jún. 26. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
2012. jún. 26. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a meggyes citromos rizstorta nem lehet rossz:

[link]

2012. jún. 26. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Gesztenyét ehet a gyerkőcöd? Az enyém tej-tojásallergiás, és én így készítem a tortakrémet:

LIGA margarint kikeverek barna cukorral, ezt összekeverem olyan gesztenyemasszával, amit ehet a fiam, teszek bele bogyósgyümölcs-darabokat, hogy ne legyen annyira édes, és kész is.

Pudingos krémet is szoktam neki készíteni. 4 dl kókusztejbe megfőzök egy csomag dr.Oetker vaníliás pudingport. LIGA margarint kikeverek barnacukorral, majd a kt krémet összekeverem.

2012. jún. 26. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Magára a kakaóra allergiás a gyerek? Mert az én fiam azért nem ehet kakaót, mert ekcémás, de a 70% feletti kakaóbab tartalmút eheti.
2012. jún. 26. 10:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Most van kivizsgálás alatt az allergiája.Sajna Prick tesztet nem lehetett csinálni, mert folyamatos erős tünetei vannak, ezért a gyógyszert nem hagyhatja abba.Vérvételből nézik.Közben meg diétáztatnunk kell míg nincsenek eredmények és ezeket nem eheti, de ez a pár alapanyag szinte mindenben benne van.Kockáztatni nem merek, mert nagyon veszélyes.Kakaót egyáltalán nem ehet.

2012. jún. 26. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!