Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dinó keltető játék tojást,...

Dinó keltető játék tojást, hogy kell használni?

Figyelt kérdés
Olyan 100ftos bedobós tojás,elvileg a tojásból kikel a dinó..sosem szoktunk ilyet venni,mégis kapott egyet a gyerek és nem tudom miért nem jön ki belőle..nagyon csalódott volt a kisfiam-hátha tud valaki segíteni.
2011. dec. 7. 02:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem hasznos lesz számotokra ez a cikk.

[link]

2011. dec. 7. 03:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is vettem,csak Húsvétra.Vízbe teszed,és párnap kikel.
2011. dec. 7. 07:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Most vettünk, egy pohár vízbe kell tenni, kb két nap és kikel, akkor ki kell venni és olyan vizes nyirkos lesz, majd egy nap alatt kiszárad és egy kicsit összemegy, de így már lehet vele játszani. 100 ft-ért jó, de többet nem adnék érte.
2011. dec. 7. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi is vettünk.Jól mondják vízbe kell tenni.Nekem egy nap alatt kelt ki de kb 1cm-es kis vacak, meg semlehet ismerni miféle dínó akar lenni.Bánom hogy megvettem, de ha neki ez okozott örömöt... :D
2011. dec. 7. 12:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm,azt hittem hülyének néznek a kérdésért:)

Mi is 100ft ért vettük pici tojás,nem olyan nagy mint a cikkben szereplő.akkor én türelmetlen voltam a vízzel..,mert nem kaptam hozzá tájékoztatót ..mi este nézegettük,de semmit nem csinált,kidobtam,a gyerek persze szomorú lett ,mondtam nem veszünk ilyet még egyszer,de lehet majd megpróbáljuk majd..

2011. dec. 8. 02:40
 6/6 TimeaAnime válasza:
Amúgy, ahelyett hogy kidobod, fel is törhetted volna a tojást.
2020. jan. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!