Van egy Logitech G27 kormányom. A kérdésem az hogy van olyan játék amiben kötelező kuplung-ot használni váltáshoz, és támogatja a H váltót?
Figyelt kérdés
Tehát olyan játékot/játékokat keresek ami megköveteli az igazi autó vezetésének feltételeit.2011. dec. 4. 14:29
1/6 anonim válasza:
Én még nem nagyon találkoztam ilyen játékkal sajnos,de biztos h lennie kell különben nem találták volna ki a G27-et.(Én is kíváncsian várom a válaszokat.)
2/6 anonim válasza:
rFactor, Race Injection (be kell állítani)
3/6 A kérdező kommentje:
rFactor-ban sokat próbálkoztam, találtam egy fájlt ami elvileg csak akkor enged váltani ha kuplung-olok és megvan a megfelelő fordulat. Beállítottam mindent a leírtak szerint, de nem működött.
Race Injection-ról még nem hallottam, amint lesz időm kipróbálom. Remélem működik majd a kuplung-H váltó kombináció.
2012. jan. 2. 00:32
4/6 anonim válasza:
Pedig játszottam rFactor-al és kuplunggal... :O Nem tudom mi lehetett a baj... :/
5/6 anonim válasza:
Beállításfüggő. Én LFS-ezni szoktam a G25-tel.
6/6 anonim válasza:
-City Car Driving
-Euro truck simulator
-live for speed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!