Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Lia névhez?

Mit szóltok a Lia névhez?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem szép név, csak elég rövidke. Mondjuk nekem tetszenek az ilyen hárombetűsök, de ha túl rövid a vezetéknév, akkor nem biztos, hogy jól hangzik. Esetleg úgy, hogy van még egy keresztnév, mondjuk Kiss Lia Eszter, vagy hasonló.

Vagy ahogy előbb írtam, hosszabb (három szótagú mondjuk) vezetéknévvel, pl. Mohácsi Lia vagy Fazekas Lia, így már nem hat túl rövidnek.

2012. jún. 25. 18:11
 2/9 A kérdező kommentje:
A vezetéknév nem rövid és lesz második neve is:Nóra.De Liának szólítanánk:D Köszi a válaszodat.
2012. jún. 25. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, aranyos név. Akkor adnám csak, ha viszonylag hosszú lenne a vezetéknév.
2012. jún. 25. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. Nemrég olvastam egy könyvet is amiben Lia volt a főszereplő neve. :)
2012. jún. 25. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Egész aranyos. Pláne, ha hosszabb a vezetéknév és van egy második keresztnév is, nagyon egyedi lesz :) Tetszik :)
2012. jún. 25. 21:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,nekünk is borzasztóan tetszik.Azt hiszem ez már a végleges :D

29hkm

2012. jún. 25. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én babám is Liának indult :) Dupla vezetéknév van, kötőjellel az apjáé és az enyém, így szépen hangzott volna.

Szerintem ez az egyik legszebb női név, évekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy ha lányom lesz, akkor Lia lesz. Fiú névben nem is gondolkodtunk. Naná, hogy kisfiú lett :) De már egyáltalán nem bánom, sőt :)

2012. jún. 25. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
ARANYOS NEV :)
2012. jún. 26. 00:06
 9/9 anonim ***** válasza:
RozáLia vagy JúLia. így ajánlom ne csak egy csonknevet adj neki.
2012. jún. 27. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!