Ha egy nő azt hazudja hogy védekezik, de közben nem, az megbocsájtható? Mert ő gyereket akar, és nem érdekli hogy a másik fél nem.
Nekem az a véleményem, hogy az a megbocsátható, amit meg tudsz bocsátani. Lehet, hogy nekem, vagy a szomszédnak ez már megbocsáthatatlan vétek, lehet, hogy másnak nem.
Kérdéses, hogy milyen az a házasság, ahol ilyenre kell vetemedni. Mert ez tényleg aljasság. Viszont, ha a nő azt mondja, hogy nem érdekli a válás, csak a gyereke és apa nélkül is felneveli a gyereket, akkor oké, de akkor ne is kérjen semmilyen támogatást a férjétől a gyerek után. Az meg megint más kérdés, hogy egy lelkiismeretes férfi végig tudja ezt nézni, mert oké, hogy nem kellett neki gyerek, de azért mégiscsak az övé, és nyugodj lelkiismerettel én nem tudnék hátat fordítani a gyerekemnek, még akkor sem, ha nem akartam.
Nem tudnék megbocsátani. A hazugságot még csak-csak, de azt, hogy nélkülem döntöttek az életemről, azt nem.
40/F
Nyilván le kellett pontozni...
Várom a magyarázatokat, hogy mi olyan szörnyű volt a 16:56-os válaszban.
Ez nem bocsájtható meg! Főleg,hogy megegyeztek,hogy 4-5 év múlva vállalak gyereket! Ha még tanul,akkor nem kell félnie,hogy kicsúszik az időből,és nem is tudja eltartani a gyereket. Egy hazug nő milyen gyereket fog nevelni? A férjet átveri,de a tartásdíjat majd elvárja tőle?
Ez a nő feleségnek is nagyon szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!