Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tanulás mellett vállalnátok e...

Tanulás mellett vállalnátok e gyereket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 13:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem, de ha jönne nyilván nem vetetném el. De most h megvan a gyerekem , ráaadásul kettő, borzasztóan örülök h előtte diplomáztam. Nem menne.
2009. júl. 7. 14:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Munka mellett diplomáztam. Most a baba mellett el sem tudnám képzelni, hogy talnulnom kéne!

Persze a kényszer nagy úr!

2009. júl. 7. 15:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
en fogorvosi egyetem utolso elotti eveben szultem, tervezett baba volt, megoldhato ha van segitseged.
2009. júl. 7. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pont akkor iratkoztam be távos suliba, amikor terhes lettem, mert a munkával nem tudtam összeegyeztetni, de a babával igen. Idén végeztem el, nem volt olyan nagyon nehéz. Úgy voltam vele, hogy vagy most csinálom meg, vagy soha. Most hogy két éves lesz a fiam, megyek egyetemre is, de nappalisra, én már nagyon várom, egészen bele lehet jönni a gyerek mellett tanulásba :) De mondjuk úgy direktből nem vállaltam volna gyereket úgy hogy tanulok, csak így alakult, de amikor terhes lettem, akkor dolgoztam, nem tanultam.
2009. júl. 7. 18:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a mérlegképes tanfolyamot gyerek mellett csináltam meg. Elég nagy volt a elmorzsolódás, 50-ből 8-an végeztünk. Szerencsém volt a kislányommal, mert fél éves koráig délután aludt 3 órát, és éjjel sem szokott nagyon ricsajozni. Így nagyon jól tudtam tanulni, persze a háztartás az állt. De amíg dolgoztam nem lett volna ennyi időm tanulni rá. 1 éves kora után nehéz lett nagyon, mert akkor már alig aludt nap közben, és nagyon érdekelte mit csinálok, kivette a jegyzeteimet a kezemből, és összetépte. Most már nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta.
2009. júl. 26. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Én az egyetem 7 vizsgát tettem le idén, most írom a szakdolgozatom és októberben államvizsgázom.Ez lesz a 2. diplomám. Semmi gond ezzel, össze lehet egyeztetni, én este éjjel illetve korán reggel tanultam, mikor hogy, mennyi időt.Nagyon ritkán a nagyszülők vigyáztak a kislányomra, heti 1szer.Szóval lehet tanulni mellettük is szervezés kérdése.Plusz én Pécsre jártam le vizsgázni és órákra, minden szombaton, de vittem a kislányom is, és addig anyós, vagy a férjem volt vele.A kislányom 1 éves, és hidd el ha szeretnél tanulni, menni fog.Ráadásul a jegyeim is jók lettek....:):)Sok sikert neked és kitartást, erőt kívánok!

Leendő 2 diplomás anyuka

2009. júl. 26. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem, de ha jönne akkor nem vetetném el. Nagyon nehéz lenne a tanulás + még a gyerek...
2009. júl. 26. 18:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez nem ilyen egyszerű. Szerintem ha nincs segítséged lehetetlen. És az sem mindegy mit tanulsz és milyen képzési rendszerben. Nekem van diplomám és gyerekemim is de szimultán nem tudnám.
2009. júl. 26. 18:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Negyedik vagyok. Azért az utolsó válaszolónak igaza van. Segítség nélkül tényleg nem megy. Ha anyukám nem vigyázott volna a fiamra akkor, amikor be kellett járnom két hetente suliba (utolsó évben már szinte hetente), akkor én se tudtam volna elvégezni. Mondjuk nálunk nincs apuka... De azért segítséget muszáj volt kérnem. Érettségi előtt többször is volt, hogy anyukám elvitte a fiamat egy-egy napra, hogy össze tudjam szedni a gondolataimat, és ne csak éjjel legyen időm tanulni. Mostmár, hogy bölcsis lesz, két éves nagyfiú, talán jobban meg tudom oldani a dolgokat, pl. nekem péntekenként nem is lesz tanítás, azt a napot remekül ki lehet használni majd tanulásra, de szerintem azért most is tutira lesz olyan majd, hogy jól jön, ha alkalmanként valaki besegít.
2009. júl. 26. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát én 3 kicsi gyerek mellett bevállaltam 1 kétéves középfokú sulit,minden segitség nélkül,voltam olyan bátor!A vizsgára is volt úgy,mikor a párom nem ért rá,bementem,a gyerekeimre meg kint vigyáztak a többiek,nagyon rendesek voltak!!Úgyhogy a válasz igen!Fő a változatosság!

2009. júl. 26. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!