Volt már valaki olyan helyzetben hogy megszületett a babája és rá nem sok idöre megint terhes lett?
Negy honapos volt a fiam, amikor vilt egy eros gyanum, hogy terhes vagyok. Termeszetesen ketsegbeestunk, vagyis csak en, tesztelni sem mertem, de ket nap alatt gyonyoruen elterveztuk, hogy mi hogyan lesz. Optimistak vagyunk. :)
Ezek utan csalodottak voltunk, hogy negativ lett a teszt.
Ugyhogy nem vedekeztunk ezutan sehogyan, jojjon a baba. Es jott is, tobb mensim mar nem volt, 14 honap lett a korkulonbseg.
Most mar a kicsi lesz lassan harom eves es egy percig sem bantuk meg, jo igy, voltak nehez reszek, de ahogy olvasom masnak is kb ennyi nehezsege van ket gyerekkel. Csak max mas jelleguek.
Pl nekem a testverfeltekenyseggel gondom nem volt, helyette az elso par honapban felvaltva altattam, etettem, pelenkaztam, szinte mast sem csinaltam. Ejszakazas is volt boven, de azt meg letudtam egyszerre. Az otthon toltott ido is ket gyerekre meg negy ev sincs es a bolcsit is kikerultuk. Szoval en a jo oldalat latom csak.
De most harmadik gyermeket meg nem vallalnek be, ugy mar sok lenne, par ev pihenes utan tervezzuk.
Ismerem magam: en pl egymas utan 2-3 ev korkulonbseggel nem birnek harom gyerekkel, pedig sokan siman megcsinaljak. Le a kalappal elottuk, tenyleg minden tiszteletem az ovek.
De en inkabb vallalnek meg ket gyermeket egy ev korkulonbseggel, mint harmat mondjuk 3-3 evvel.
Szoval nem vagyunk egyformak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!