Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha Gyed alatt Gyesre váltok,...

Ha Gyed alatt Gyesre váltok, és ha ez egy idő után nem jó akkor vissza lehet menni Gyedre? Köszönöm előre is válaszokat.

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Fontos lenne tudni hogy miért akarsz váltani. Mert ha volt munkahelyed akkor a gyed jóval több mint a gyes. tehát érdemes a gyed letelte után váltani csak.

Én pl 1 év után lemondtam a gyedet mert visszamentem dolgozni.

2009. júl. 6. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak vissza lehet menni gyedre ezt én is kérdeztem az oeptől. 2 évig bármikor
2009. júl. 6. 21:07
 3/4 A kérdező kommentje:
2hónappal ezelőtt menetem vissza dolgozni,az összes szabit kivettem.Gyedem még Novemberig járna,de gyesre váltottam át mivel vissza mentem dolgozni,csak most nem vették fel a gyerkőcöt a bölibe,és nem találok megfelelő másik állást sem ezért szeretnék
2009. júl. 6. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem visszamehetsz nyugodtan. Persze a cég nem fogja díjazni, bár remélem megértik.

Meg olyan miatt szokták még lemondani, hogyha találnak állást, elkezdenek dolgozni, ugye addig lemondják a gyedet, de ha nem jön össze az állás, nem tetszik, nem válik be, a gyerek miatt nem jön össze hosszabb távon, akkor visszamennek gyedre ha még a gyerek nem töltötte be a két évet.

2009. júl. 7. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!