Gyeden vagyok, számlálóbiztos leszek a népszámláláson. Vissza kell mennem gyesre arra az 1 hónapra és utána újra gyedre? Vagy ott majd megmondják, hogy megy ez?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 09:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt tisztázd le velük, már nem sok időd van addig, hogy intézkedni is tudj. Szerintem el kell menni gyesre, mert ez eléggé hivatalos meló, hamar kiderülne, hogy gyed mellett csinálod.
Egyébként mennyit fizetnek érte?
2/2 A kérdező kommentje:
Közben elmentem az önkormányzathoz és azt mondták, hogy egyszeri alkalmi munka és nem kell lemondanom a gyedről, ez plusz pénz lesz. Rákérdezte, hogy csak mondja, vagy tudja is. Azt mondta, hogy nem fognak megbüntetni. Mondjuk ezt csak szóban mondta.
A pénz pedig attól függ, hány házat-személyt kell felmérnem.
2011. szept. 13. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!