Mi volt az az első falat, amit a baba szájába rejtettetek, holott tudtátok, hogy még nem "kellene"?
Figyelt kérdés
Amiről tudtad, hogy még nem a korosztályának való, csak egy harit, egy nyalást adtál, úgysem lesz tőle baja, de annyira nézett, szinte kinézte a szádból a falatot?2009. júl. 6. 12:22
1/8 A kérdező kommentje:
És mekkora volt a picúr?
2009. júl. 6. 12:22
2/8 anonim válasza:
Másfél-2 hósan az alma:)
Úgy ette, öröm volt nézni:)
Aztán sokminden, sosem volt semmi baja.
4/8 anonim válasza:
Nekem is két hónapos kora körül az alma és a barack. Nekem nem kinézte a számból, csak hamar megakartam kezdeni a hozzátáplálást. Anyatejes volt (10 hónapig), cumis üvegből nem kellett neki, nekem viszont hétvégente suli volt. Gondoltam, ha már van tejem ne tápszerezzem, inkább egyen "rendes" kaját. A másik ok az volt, hogy én se tudok fél percig nyugton ülni, így bárhova eltudtunk menni, sose volt gond az etetés. Ha más nem egy kifli darabot nyomtam fél évesen a kezébe és elmajszolta, amíg haza nem értünk és kapott tejet vagy főzeléket. Nem lett semmi baja.
5/8 anonim válasza:
Anyósomék adtak neki jégkrémtrotát erdei gyümölcsöset, 4,5 hósan, egy kiskanállal. Engem meg vert a víz, és megkértem őket, ne adjanak többet. Utána megnéztük a dobozát a párommal, legalább 10-féle E-betűs adalékanyag (színezék, tartósító, aroma), meg ráadásul erdei gyümölcs volt benne, ami allergiát okoz, és jéghideg volt. Nem ijedtem meg, mert tudom kis mennyiség nem számít, csak arra gondoltam, jól beletrafáltak, hogy mivel kedveskedjenek az unokájuknak :-)
6/8 anonim válasza:
szia! a 9 hónapos fiam előszeretettel szopogatja a savanyú uborkát. odavan érte! szerencsére nem nyeli le, mert időben közbelépek és felfüggesztem az akciót :)
egyébként 6 hónapos korig nagyon vigyáztam, hogy ne kapjon olyat ami nem való a pocijának, most már bátrabban odaadom azt amit meg akar kóstolni. ezt az orvosunk engedélyezte, így nyugodtabb vagyok :)
de tejet, tojást, apró magvas gyümiket nem adok még.
7/8 anonim válasza:
A hugom kisfiát apám élettársa etette meg mákos bejglivel húsvétkor,ugy hogy a tesóm csak másnap vette észre amikor mákos volt a kaki.A gyerek 5,5 hónapos volt akkor,gondolhatjátok,hogy meg dicsértük érte!
8/8 anonim válasza:
Én egy Meggy-Márka cseppet tettem az ajkára... :) Kb egy hónapos lehetett.. Nem vagyok büszke rá, de úgy nyalogatta, nagyon ízlett neki.. Az anyját persze verte a víz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!