Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az normális egy 16 éves...

Az normális egy 16 éves lánynál, hogy nem hajlandó a vele egykorúakkal "ismerkedni", kizártnak tartja, hogy ilyen "gyerekes" barátja legyen, mert neki az érettebb, borostás-szőrös mellkasú pasi kell!?

Figyelt kérdés
Biztosan olyan problémával állok szemben,amivel nem csak én "küszködök".Nekem nagyon nem tetszik,hogy az idősebbek iránt érdeklődö lányom,ennyire nem foglalkozik,azzal sem,hogy baja lehet belőle.Leülni és megbeszélni nem lehet mert ő megmondta hogy... Attól függetlenül,hogy szinte az összes tanára megmondta ,hogy érettebb mint a többi,nem azt jelenti hogy egyből a 20as pasikra kell menni.Esetleg valami tanács,hogyan tudnám megértetni vele,hogy várnia kell pár évet,hogy megkapja azt amire ő vágyik ? (Elnézést ha értelmetlenül írtam valamit,ami esetleg nem érthető.) 40/N
2012. jún. 20. 12:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
Sajnos ez van. Ez csak menőzès, semmi alapja nincs. Èn sajnos hiába kereseka saját korosztályomba lányt, nem találok. Legtöbbször az alibi szöveg jön: "Túl fiatal vagy hozzám" pedig velem egyidős. Nem vagyok hülye, se èretlen, de elzavarnak anèlkül, hogy jobban megismernenek... 16F
2016. okt. 7. 21:45
 12/13 anonim válasza:
Előző voltam. Nekem volt egy kapcsolatom, 18 honapot voltunk egyutt. Velem pontosan egy idos volt, de erdekes modon o sokkal gyerekesebb volt mint en, illetve celtalan volt, ellenbe velem.
2016. okt. 7. 23:08
 13/13 anonim válasza:
Ha gondolod, irj ram, szivesen meghalgatom errol a lanyod velemenyet is
2016. okt. 7. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!