Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisebbik gyerek (tinédzser)...

A kisebbik gyerek (tinédzser) általában szebb. Mennyire találjátok igaznak?

Figyelt kérdés

Nemrég hallottam valakitől egy olyan megállapítást, hogy a kisebbik gyerek általában szebb. Nem konkrétan gyerekkorúra értette, inkább tizenévesekre, és persze azonos neműekre. Elgondolkoztam és körülöttem is több eset van, ahol a kisebbik szebb (arcban értve)... Persze ez nem szabály, kivétel is akad bőven, de gyakoribb az az eset, amikor a kisebbik szebb, legalábbis a környezetemben. A szépség is relatív persze, viszont kettő közül inkább meg lehet állapítani, hogy melyik szebb.

Kíváncsi vagyok ez máshol milyen arányú, úgyhogy írjatok! :)

2012. jún. 19. 21:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze a szépség relatív, de ha odaáll egymás mellé két nő, mindenki látja, hogy melyik a szebb.
2012. jún. 19. 22:10
 12/21 anonim ***** válasza:

De nem mindegyiknek ugyanaz lesz a szebb.

És ha X-ről 100 ember azt mondja, hogy szép, Y-ról meg csak egy, akkor sem lesz X szebb, mert a szépség nem mérhető.

Ha megválasztják Angelina Jolie-t a legszebb nőnek, de szerinted ronda, akkor nem lesz szép. Nekem szép lesz, neked nem.

2012. jún. 19. 22:14
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
A kérdésre válaszoltam és mégis lepontoztatok. Hagyjatok már fel ezzel a kö**ögséggel. Mi volt a baj? Az, h én nem a kérdezőbe kötöttem bele, hanem válaszoltam?
2012. jún. 19. 22:18
 14/21 zokniszörny ***** válasza:
Én inkább azt vettem észre, hogy az idősebb testvérek a "szebbek", de ez szerintem ízlés kérdése is.
2012. jún. 19. 22:31
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem tisztább a bőröm, de ezt is nővéremnek köszönhetem, mert ő figyelt a bőrömre már kicsiként, és nem hagyta, hogy pattanásos legyek mint ő.
2012. jún. 19. 22:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Nővérem szerint én szebb vagyok, de szerintem nem. A szépség relatív. Valakinek ő a szebb, valakinek én. :)
2012. jún. 19. 22:55
 17/21 anonim ***** válasza:

En vagyok a hugi. Es sajnos mindig is szebb voltam a noveremnel. Barcsak en lettem volna a csunyabb mert akkor talan jobb lett volna a kapcsolatom a noveremmel:(

Nem birta elviselni,hogy nekem mindig volt udvarlom, O irant meg senki sem erdeklodott es ezert eleg gyakran nekem esett.

2012. jún. 20. 02:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Ezt már én is megállapítottam egyszer az ismerőseim körében: mindig a fiatalabb lánytestvérnek van szebb arca.
2012. jún. 20. 06:36
 19/21 anonim válasza:
Az én nővéremnek sokkal szebb az arca2 évvel idősebb neki férje van már nekem meg sose volt senki komoly 30 vagyok neki meg mindig orvos meg egyeb diplomás pasijai voltak
2012. jún. 20. 08:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is a húgom szebb egyértelműen!Kicsinek is az volt, meg most felnőttnek is:-))
2012. jún. 20. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!