Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyereket vállalni egyedül...

Gyereket vállalni egyedül elítélendö?

Figyelt kérdés
(Jövöbe tekint a kérdés.)
2012. jún. 16. 23:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, látom sokaknak szúrta a szemét a válaszom, bár nem igazán értem, hogy miért. Nem a kisujjamból szoptam, tapasztalatból írtam, tekintve, hogy a fiamat a születésétől egyedül nevelem. Mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy az egy dolog, ha valaki ilyen helyzetbe kerül, de az meg egy másik dolog, ha valaki tudatosan erre is készül. És továbbra is fenntartom, hogy nem igazán lehet erre előre felkészülni, akár csak így alakulnak a dolgok, akár előre megfontolt döntés alapján vállal valaki egyedül gyereket.

De vicces, hogy pont az én véleményem az, ami itt annyira vállalhatatlan, miközben többször el lettem már küldve a bánatba, csak mert azt is vállalom, hogy az egyszülős család nem feltétlenül csonka is. De ettől még nem fogom az egyedül való gyerekvállalást propagálni, mert nem véletlenül kell két szülő a gyerek létrehozásához, ebből adódóan a felnevelése is ideálisabb lenne kettővel.

2012. jún. 17. 23:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Arra azért még szeretném felhívni a figyelmet, hogy a kérdés arra irányult, hogy egyedül VÁLLALNI elítélendő-e, ami az én szótáramban azt jelenti, hogy valaki eleve úgy tervezi, hogy egyedülálló szülő lesz. Mert az nyilván hogy is lehetne elítélendő, ha valaki egyedül marad terhesen vagy kisgyerekkel, és természetesen továbbra is neveli a gyerekét. De az én értelmezésemben a kérdés nem ez utóbbi opcióra irányult.
2012. jún. 17. 23:31
 13/15 anonim ***** válasza:
11-12-es!Nem a Te kommented szúrta szemet hanem ketteske válasza.A Te válaszod korrekt sztem.Vmit félreérthettél.
2012. jún. 17. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát azért ahhoz képest a 35%-os hasznosság szerintem elég szépen mutatja, hogy vagy az én válaszom lett félreértve, vagy valamiért az (is) nagyon visszataszító az emberek többsége szemében, csak egyszerűen nem értem, hogy miért. Főleg nem annak fényében, hogy a kérdésre válaszoltam vele, nem álltam le senkivel vitatkozni, nem offoltam, sem semmi ilyesmi. Jó, megszokhattam volna az évek során, hogy a pontozás igazából nem hasznosságot jelöl, hanem egyfajta jutalmazás-büntetés egyesek számára, de az ilyen teljesen érthetetlen lepontozások akkor is dühítenek egy kicsit.
2012. jún. 18. 06:42
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen, arra irányult a kérdés, hogy ha pl. úgy alakul az életem, hogy nem lesz egy biztos kapcsolatom x éves koromig, de szeretnék gyereket, akkor elítélendő e ha emellett a megoldás mellett döntök.

Nyilván nem ez a célom mindenáron, de attól, hogy gyereket szeretnék, nem élnék együtt valakivel ha nem szeretem, nem jövünk ki jól, csak azért, hogy család legyünk.

2012. jún. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!