Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi erről a véleményetek?

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link] Én tudnék adni, de nem tudom mennyire lehet valós...
2012. jún. 16. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is egyre többet kételkedek már az emberekben, mert annyi csaló van. Ha vajon azt mondanád neki, hogy kölcsönbe tudod csak odaadni?
2012. jún. 16. 21:54
 2/12 mizuzizu92 ***** válasza:

Sziaa szerintem nem kizárt hogy tényleg rászoruló , a barátnőm tesójának van 6 gyereke és tökre szegények , és ők is hirdettek meg itt hogy rászorulok meg ilyenek.

Mondjuk az övéké nem beteg .

2012. jún. 16. 21:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak tudod, segítettem már egyszer (ruhát és pelenkát adtam) kb 2 nap múlva megint fent volt a hirdetés, felhívtam, hogy mi a baj, nem lettek jók amit adtam, a válasza: ne zaklassam, mert feljelent! Sajnos nem tudom eldönteni. Bár ha van internet és telefon...
2012. jún. 16. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:

huh ez elég durva....

akár igaz akár nem,szerintem gusztustalan kitenni így a kislány képét.Nem csak azért mert érzelmi zsarolás,hanem mert neki is vannak jogai....

amúgy sajnos tényleg sok a csaló.

De ha úgy gondolod hogy komolyan segítenél, akkor én azt javaslom, hogy vedd fől velük a kapcsolatot és segíts neki eljutni egy segély szervezethez, vagy bizonyosodj meg róla, hogy nem átverés.

2012. jún. 16. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:
nah a másik meg ez...ha van internet,telefon, a háttérben TV...
2012. jún. 16. 22:02
 6/12 mizuzizu92 ***** válasza:

hát igen egyébként ott vannak az önkormányzatok .Biztos nem zavarják el .

Itt egy pl ott van a párom nővére , 2 gyerek az egyik 5 éves a másik 8 éves.

A 8 éves kisfiú orvosi mű hiba miatt mozgáskorlátozott és szellemileg vissza maradott, igy csak az apuka dolgozik . Még is kispóroljak a pénzt amivel beviszik vasárnaponként a Pető intézetbe ahonnan 3 naponta haza hozatják hogy igy beteg ugy megfázott pedig nem.

Lehet egyikük se dolgozik azért vannak ilyen helyzetbe

2012. jún. 16. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Nehogy elhidd már!!!

Az egyik lányom valóban agykárosodott, születés közben sérült meg, hát nem így néz ki egy sérült gyerek, mint a képen látható kislány:(

Azért nem mondom, hogy az összes sérült emberen látszik, hogy gond van, de a nagy százalékukban valami azért igen.

15 éves a lányom, ennyi idő alatt volt lehetőségem sok hasonló családdal találkozni. A hirdetést felrakók biztos, hogy nem tartoznak közéjük, ez egy kisebbségi, kéregető nő, aki pont az olyanokat használja ki, mint mondjuk a kérdező.

Én, és gondolom a többi sérült gyereket nevelő szülő sem rakná ki a gyereke fotóját kéregetés miatt, ennél sokkal nagyobb tartás van bennünk, még ha valóban szükségünk is van bizonyos dolgokra. Felháborít, nem is gondoltam volna, hogy még ezzel is visszaélnek.

Csak egy példa:

Lányom kinőtte a kerekesszékét, de a mindent igényt kielégítő új szék nem jár ingyen, a TB támogatás mellett még fizetnem kell kb. 150 ezer Ft-ot, hogy biztonságos és kényelmes legyen.:(

Még sem kéregetek!

2012. jún. 16. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:

7. vagyok, a 6-osnak mondanám.

Lányom is a Pető suliba jár, már 7 éve.

Ez volt az első olyan tanév, hogy csak egyszer volt beteg. 7-8 évesen állandóan meg volt fázva, azt hittem gutaütést kapok, mert örökké otthon kellett vele maradnom.

Télen nagyon fűtenek, sokan vannak egy teremben, terjed a baci, a gyerekek pedig kevésbé ellenállóak, mint az egészségesek.

Én nem tapasztaltam a 7 év alatt, hogy ok nélkül küldözgetnék haza a gyerekeket, de lehet, hogy az ismerősödnél más a helyzet.

Amúgy igen, így van, mi is kispóroljuk a benzint,és mindent, pedig a férjem már fél éve munkanélküli, én pedig itthon vagyok Gyesen a kistesóval, és 3 gyerek van összesen.

Szegény lányom már hónapok óta kérdezi, hogy mikor megyünk újra lovagolni, de ez most nem fér bele a keretbe. Majd ha lesz újra állásunk, ismét mehet a terápia.

Kedves kérdező, bocs az offért!

2012. jún. 16. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:

ez a kislány nem agysérült ez 100%!

az agysérült, születéskor sérült pl oxigénhiányosan született gyermek nem tartja magát stabilan így tuti nem, sajnos mindennap átélem a 2 éves fiam által, arcra rajta sem látszik igazán de még nem tud űlni vagz járni.

szerintem az anyja mődta neki probáljon kancsalítani, de nem sikerült túl jól.

kamu az egész igy akar ingyen ülést...

mindjárt irok neki megkérdem hogy történt a baj és mi van a lánnyal.

majd megirom mit válaszolt!

2012. jún. 16. 23:02
 10/12 mizuzizu92 ***** válasza:
51%

konkrétan a leendő sógornőm kis fia és látom hogy minden héten hazaküldik hogy lázas hány meg ilyenek. Aznap hazahozzák és látom hogy semmibaja a házi orvos is néz nagyot hogy mit művelnek miért küldik haza.

Nagyon sajnálom a helyzeteteket és remélem minél hamarabb találtok valamit.

Kedves kérdező látod a 2. pl hogy nem lehetetlen megoldani a dolgokat.

És nyilván látszik hogy nincs baja a kicsi lánynak tapasztalatból mondom anyám is ilyen idióta , hazudgál mert lusta dolgozni vagy ilyesmi.

2012. jún. 16. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!