Van aki főiskolára jár közületek a gyerek (ek) mellett? Tanácsot kérnék! (? )
16 hónapos ikreim vannak, terhességem elött 1 évet végeztem főiskolán munka mellett. Most februárban folytattam, jelenleg vizsgaidőszak van. Csakhogy rájöttem, képtelen vagyok mellettük tanulni. Csak az éjszakázás marad, de akkor meg másnap vagyok ingerült...Plusz minden más is idegesít, a férjem munkája miatt néha az is necces,hogy megyek el vizsgázni. Ill. nem tudom,hogy adhatom és mikor őket bölcsibe, visszamenjek-e dolgozni vagy vállaljuk be jövőre a köv. babát? Persze ezek sokkal összetettebb dolgok,mint hogy itt erre választ adjatok, inkább a tanulás miatt aggódom. Abbahagyjam az egészet és akkor nem kell idegeskednem minden miatt?Nyugodtan jöhetne bármikor a tesó vagy nyugodtan mehetnék dolgozni, ha bölcsibe kerülnek a ygerekek. Végülis van szakmám, de azért ezt is sajnálnám.
Ki hogy tanul és mit változtatott az életén? Mekkora a gyerek?

Szia!
Mintha én írtam volna ki a kérdést:-( Az a különbség, hogy 1 kislányom van, lassan 2 éves. Én fél évet végeztem csak el, és legkésőbb februárba újra kell kezdenem. A város másik végén van a suli, a párom össze-vissza dolgozik így rá nem igazán számíthatok. Tudom, hogy ezzel nem segítettem, de nem vagy egyedül. Milyen suliba jársz?

Hihi én most megyek kettőre közpénzügyből vizsgázni:)
A fiam 3éves a lányom 17hónapos:) Tegnap 8ig voltam a suliban elemzésből, hétfőn is megyek, meg szerdán. Zsufi hónapom van. Szerencsére amíg vizsgázok, addig tudnak figyelni a kicsikre- sógornőm, aki szintén fősulis.
Tanulás óralátogatás, hát- Szeptemberben amit nem tudok 8-9ig felvenni órát, ott megkeresem az oktatót, hogy mehetek e más csoportba, azokat az órákat meg nem látogatom amiken nincs katalógus, elméleti oktatás van(azt itthon könyvből, diákból dolgozom fel) ugyan így februárban is rohangálok egyet a tanszékeken. Ilyenkor az apjukkal ébredeznek itthon a gyerekek.
A fiammal 1,5év csúszásban vagyok, a megkezdett félévet vizsgák nélkül zártam(vesz terhesség-koraszülés gyanúja) egy év passzív, és mikor mentem újra beiratkozni, akkor már várandós voltam a lányommal, a kicsi vizsgaidőszak közepén született, ott is csúsztam:( de ezek pótolhatóak.
Kitartást, ha ezt a vizsgaidőszakot sikeresen letudom, akkor 1évem van vissza(20tárgy:D), és diplomázok...:)
Sok szerencsét és kitartást.
Húú, köszi mindenkinek!!! Legalább látom, nem vagyok egyedül!
Én turizmusos vagyok és szintén spanyol és angol érdekeltségű:) (az ikres társamhoz hasonlóan) Sokak szerint ez büfészak, de nem tudom ez pontosan mit jelent, mert ha azt,hogy könnyű,akkor nem az. Az első 3 félév a szórásra megy, tele közgazdaságtannal és matekkal. Ami engem már annyira nem tart vissza, mert ezek nagy részén túl vagyok. Legalábbis a legnehezebbeken. Ezenkívül pedig engem tényleg az idegenforgalom és hasonló területek érdekelnek, a meglévő szakmámon kívűl.
Most úgy döntöttem,hogy ezt a félévet tuti megcsinálom, megadom a lehetőséget magamnak,hogy nehogy elhamarkodottan döntsek. Szóval elmegyek a holnapi vizsgámra, sőt a többire is.
Amíg egy kis kétség is van az emberben,hogy hát meg fogja bánni, ha abbahagy vmit, akkor nem szabad befejezni. Erre rájöttem úgy 1 hét örlődés után:) Szóval regel újból bekapdostam a memóriaserkentő bogyóimat és mivel már a tételeim megvannak, csak tanulni kell.
Ki hova járt/jár és milyen szakra?

Köszönöm!
Sok sikert a vizsgákhoz,azoknak akik még vizsgáznak vmikor!
Tanulásban akadályozottak?Hát én is az vagyok:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!