Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 hetes a babám, szopizik....

4 hetes a babám, szopizik. Emellett nem ártok a tejtermelődésnek ugye ha elkezdtem visszaformálni a testem?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hullahoppkarikázással kezdem, meg guggolásokkal, vélemény?

2012. jún. 14. 14:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ki kell tapasztalnod, hogy a te szervezetedre milyen hatással van a sport a szoptatás alatt. Van, akinek egy nagyobb sétától apad a teje, más meg simán lefutja a maratont.

De szerintem ha nagyon tornázni akarsz, próbáld ki a rubint réka baba-mama tornáját, jó lájtos, átmozgat.

(megjegyzem nekem ilyenkor úgy hasogat a szívem, mert egyik gyerekemet sem tudtam sokáig szoptatni, minden egyes kifejt cseppenek úgy örültem, mint majom a farkának, a legutolsó dolog, ami eszembe jutott, az a testem visszaformálása volt. Sajnos nem vagyunk egyformák...:()

2012. jún. 14. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Írok még egyet, hogy azt is le lehessen pontozni.

Az, hogy a tej íze nem változik meg a sporttól, azt Dr. Tóth András, a Szent László kórház gyerek-gasztroenterológus főorvosa mondta nekem. Ebben a témában őt oktassátok ki.

Az, hogy nem megy feltétlenül a tej el a mozgástól, az saját tapasztalat.

Sajnálom, hogy nem tudtam hozzájárulni a fogyásért tenni nem akarók lelkiismeretének megnyugtatásáért!

2012. jún. 14. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:
megnyugtatásához
2012. jún. 14. 15:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Ki kell tapasztalni.

Én futottam - csökkent a tejem. Úsztam - csökkent a tejem. Most itthon tornászok DVD-re már lassan 5 hónapja és semmi gond nincs :-)))

A helyedben megvárnám a 6 hetes kontrollt, de utána semmi akadálya :-)

2012. jún. 14. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem írtad ugyan, hogy szülés elött tornáztál e vagy sem, de ha nem akkor várnék vele, ha igen akkor szerintem nincsen akadálya, hogy mozogjál. Én 9 hónapos korában keztem el mozogni igaz azért, mert nem mozogtam rendszeresen elötte és nem akartam, hogy gond legyen. Szerintem az arany közép út ott van valahol, hogy azoknál akik a szülés előtt rendszeresen mozogtak azoknál nem fog gondot okozni, mert a szervezete igényli is a mozgást akik meg a szoptatás alatt kezdenék el azoknál lehet galiba.

A lányom 16-án lest 19 hónapos és még ezerrel szopik, úgyhogy nálunk így sem okozott gondot.

2012. jún. 14. 17:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!