Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan akit Tézeusznak...

Van itt olyan akit Tézeusznak hívnak?

Figyelt kérdés
Milyen ezzel a névvel élni? Hogy becézik? Mit szólnak hozzá az emberek?

2012. jún. 13. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Tee Zeusz!
2012. jún. 13. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:

görög nemzetiségűnek el tudom képzelni, de gyerekemnek nem adnám.

ja, biztosan nagyon egyedi és különleges, a "mi nem állunk be a sorba" - családoknak való, de talán a gyerek annyira nem élvezné :S

2012. jún. 13. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
HOgy hogy lehet ezzel a névvel élni passz. A gyerekek mindenkit tudnak csúfolni, nem kell ahhoz különleges név. Így én bár nem adnám az enyémnek (Nagy Tézeusz kicsit furi), ha nektek tetszik akkor hajrá. Becézésként Teót ,Tézit tudok elképzelni.
2012. jún. 13. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én nem adnám, méghozzá a történelmi vonatkozása miatt, mert bár Theseus hős volt, azért nem volt egy kimondottan... rendes ember.
2012. jún. 13. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer találkoztam autópálya építés alatt egy Kolompár Zeusszal. Hát mit mondjak.... nehéz volt nem szembe röhögni :D
2012. jún. 14. 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Miért nem lehet normális nevet adni egy gyereknek, amin várhatóan nem botránkozik meg senki. OK. különleges nevet akar mindenki mert úgy érzi az ő gyereke lesz a legkülönlegesebb teremtvény a földön, hatalmas egyéniséggel. De lássuk be, az olyan neveknél ami 50 %-os megbotránkozást vált ki, inkább csak megkeserítjük a gyerek életét, minden egyes bemutatkozásnál.
2012. júl. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!