Van itt olyan akit Tézeusznak hívnak?
Figyelt kérdés
Milyen ezzel a névvel élni? Hogy becézik? Mit szólnak hozzá az emberek?2012. jún. 13. 21:31
2/6 anonim válasza:
görög nemzetiségűnek el tudom képzelni, de gyerekemnek nem adnám.
ja, biztosan nagyon egyedi és különleges, a "mi nem állunk be a sorba" - családoknak való, de talán a gyerek annyira nem élvezné :S
3/6 anonim válasza:
HOgy hogy lehet ezzel a névvel élni passz. A gyerekek mindenkit tudnak csúfolni, nem kell ahhoz különleges név. Így én bár nem adnám az enyémnek (Nagy Tézeusz kicsit furi), ha nektek tetszik akkor hajrá. Becézésként Teót ,Tézit tudok elképzelni.
4/6 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem adnám, méghozzá a történelmi vonatkozása miatt, mert bár Theseus hős volt, azért nem volt egy kimondottan... rendes ember.
5/6 anonim válasza:
Én egyszer találkoztam autópálya építés alatt egy Kolompár Zeusszal. Hát mit mondjak.... nehéz volt nem szembe röhögni :D
6/6 anonim válasza:
Miért nem lehet normális nevet adni egy gyereknek, amin várhatóan nem botránkozik meg senki. OK. különleges nevet akar mindenki mert úgy érzi az ő gyereke lesz a legkülönlegesebb teremtvény a földön, hatalmas egyéniséggel. De lássuk be, az olyan neveknél ami 50 %-os megbotránkozást vált ki, inkább csak megkeserítjük a gyerek életét, minden egyes bemutatkozásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!