10 év alatti gyerek, akit Emmának hívnak?
Figyelt kérdés
Tényleg ilyen elterjedt név? Mert sokaktól hallom, hogy az, de összesen csak egy kislányt ismerek, neki is csak a második neve Emma.
Nektek van ilyen nevű gyermek ismerősötök?
2011. okt. 21. 16:20
1/7 anonim válasza:
Nincs ilyen ismerősöm, de ha számít a felméréshez :) a játszótéren már találkoztunk 3 totyogós Emmával eddig. Egyébként nekem tetszik a név.
2/7 anonim válasza:
Nálunk nagyon sok Emma van, az utóbbi 10 évben nagyon gyakori lett. (gy.m-s megye) de pesti kislányt is ismerek, másfél éves, akit így hívnak.
5/7 anonim válasza:
A lányom is Emma és az első neve :)
2009 nyarán született a megyei kórházban 651-ként, és akkor Ő volt abban az évben az első Emma (az egész megyéből oda járnak szülni "köszönhetően" a kórházbezárásoknak)
Aztán 2010-ben volt nagyobb Emma invázió, mostanában kezd divatba jönni igazán.
Jelenleg a bölcsibe 120 gyerkőc jár 8 hónapostól 3 évesig és az én csajszim az egyetlen Emma sem első sem második névként nem viseli más kislány.
6/7 anonim válasza:
Mi kislányunk 2009-ben született és Emma Róza a neve. Most fiúnkat várom még vita tárgya a neve. :)
7/7 anonim válasza:
600 fős faluban élek, egy Emma van aki még nincs 1 éves.
Rajta kívül 1 lányt ismerek akit így hivnak, de sztem még ő sincs 10 éves vagy akörül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!