Kiválthat nagyon erős féltékenységet a terhesség?
Dehogynem bizalom kérdése. :)
Egy normális, egészséges igaz baráti kapcsolatban ez a kérdés fel sem merül, legyen akármekkora libidója a barátnődnek. Persze aki nem ezen az erkölcsi síkon mozog annál ez nem így van... Nagyon szerencsés vagyok ezek szerint, hogy én normális barátokkal vagyok megáldva. :)
Nem hinném, hogy ez is a terhesség számlájára írható. Mi nők mindent erre fogunk,de szerintem nem lehet mindig ezzel takarózni.
Márpedig ez semmi másról nem szól, csakis bizalomról. Nem tudom, hogy egyébként mennyire bíztok egymásban.
Amit már előttem is írtak, hogy ha ez a nő a barátnőd, akkor durva, ha rá is féltékeny vagy. A féltékenység pedig főként abból adódik, hogy nem vsgyunk magunkkal megelégedve, önbizalomhiányból ered. Szerintem kicsit magad tedd helyre.
Amióta babát várunk én jobban bízom a férjemben, mint valaha, pedig én is híztam és nagyon sok csinos nő van. Mégis tudom, hogy még ha meg is néz más nőket a férjem, csak én kellek neki, engem szeret. Mondjuk ezt rendszeresen be is bizonyítja, mondja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!