Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiválthat nagyon erős féltéken...

Kiválthat nagyon erős féltékenységet a terhesség?

Figyelt kérdés
Most várom a 3. babánkat.Barátkozunk egy másik családdal hasonló korúak a gyermekeink,és mi felnőttek is jól kijövünk egymással.Sőt az anyuka a legjobb barátnőm.Tegnap a férjem máshová indult és a barátnőmhöz is benézett,mint mondja egy cigire.Engem valamiért mégis kivert a jeges rémület,és indokolatlanul nagyon dühös lettem,pedig máskor is volt már,hogy átmentünk egymáshoz,pl,egy kávéra.Eddig ez sosem zavart,de mostanában,ha a barátnőm férje akar benézni nem engedem be és azt sem akarom,hogy a férjem menjen nélkülem.Ez írható a terhesség számlájára?Vagy szerintetek létezik,hogy a belső "radar" jól jelez?Hülye vagyok?
2012. jún. 12. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dehogynem bizalom kérdése. :)

Egy normális, egészséges igaz baráti kapcsolatban ez a kérdés fel sem merül, legyen akármekkora libidója a barátnődnek. Persze aki nem ezen az erkölcsi síkon mozog annál ez nem így van... Nagyon szerencsés vagyok ezek szerint, hogy én normális barátokkal vagyok megáldva. :)

2012. jún. 12. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Gondolom az első gyerek után sem voltál már 50 kg, és akkor is elfogadott olyannak amilyen vagy. Meg hát gondolom ő sem olyan már mint annak idején. Az meg hogy másra nőként néz....minden férfi megnézi a nőket.
2012. jún. 12. 14:38
 13/14 krisztivan ***** válasza:
Hát a féltékenység az mindig belőlünk indul.Kevés önbizalom és már kész is a káosz:-))Ha nincs igazad akkor hülyét csinálsz magadból,és nagyon megbántod a körben lévőket.Ha igazad van ,akkor viszont alapjaiban van baj a házasságoddal.Ezt sajnos csakis Te tudhatod.Kívánom,hogy csak a hormonok legyenek!
2012. jún. 12. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy ez is a terhesség számlájára írható. Mi nők mindent erre fogunk,de szerintem nem lehet mindig ezzel takarózni.

Márpedig ez semmi másról nem szól, csakis bizalomról. Nem tudom, hogy egyébként mennyire bíztok egymásban.

Amit már előttem is írtak, hogy ha ez a nő a barátnőd, akkor durva, ha rá is féltékeny vagy. A féltékenység pedig főként abból adódik, hogy nem vsgyunk magunkkal megelégedve, önbizalomhiányból ered. Szerintem kicsit magad tedd helyre.

Amióta babát várunk én jobban bízom a férjemben, mint valaha, pedig én is híztam és nagyon sok csinos nő van. Mégis tudom, hogy még ha meg is néz más nőket a férjem, csak én kellek neki, engem szeret. Mondjuk ezt rendszeresen be is bizonyítja, mondja is.

2012. jún. 12. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!