Tudom hogy unjátok, de kaphatnék rendes válasz? Tgyás
Hú, hát akkor nem tudom. Talán ír valaki aki jobban ért hozzá. De úgy gondolom, lehet hogy vissza kellett volna jelentkezni álláskeresésire szülés előtt és akkor járna újra minden. Persze lehet, hogy ilyet nem is lehet csinálni, fogalmam sincs. Azt hogy biztosított vagy, lehet hogy úgy értették, hogy minden orvosi ellátásra jogosul vagy, tehát biztosított, de újabb pénzbeli ellátásra nem.
De remélem rosszul gondolom, és újra fog járni Neked minden.
2.3.-as itt vagyok megint. Mindenképpen menj be az Oep-hez, és kérj pontos információt. Mond el, azt amit belinkeltem - sajnos nyaggatni kell őket, én is azt csináltam.
Pontosan én sem tudom, csak amit linkeltem neked. De ahogy leírtad, szerintem sajnos hamarabb kellett volna ezen gondolkodni. Szerintem a második baba születése előtt meg kellett volna igényelned a tgyást-t (amikor még Gyed-et kaptál), vagy gyes helyett inkább munkanélkülire kellett volna menjél.
Igazán sehol nincs normálisan elmagyarázva, hogy is van az egész.
Gyes-t azt biztos fogsz kapni, de jó lesz, ha igyekszel, mert január 19. az nem most volt.
Ja és még ezt akartam neked belinkelni:
Sajnos itt csak a tgyás-t, gyed-et említik, mint biztosított időszak, a gyes-t nem.
De ahogy írtam hiába nézegetjük, menj el az OEP-hez, és csapj az asztalra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!