Ne ítéljetek el, de erre kíváncsi lennék!? (Lentebb)
A húgomnak ma volt egy szakkörön belüli felvilágosító órája is,megnéztem a prospektusokat,meg papírokat amit kapott,és feltűnt,hogy az abortuszról nem sok minden van benne.
A húgom pedig feltett egy elgondolkodtató kérdést:"Mennyibe kerül ma egy élet megszüntetése?"
Én nem állok egyik oldalon sem,de kíváncsi vagyok erre én is....
:"Mennyibe kerül ma egy élet megszüntetése?"
Ez egy nagyon tág kérdés!!! Több szempontból meg lehet közelíteni.
Az abortusz 30.000ft körül,de meghalhatsz a nagy semmiért,vagy milliókért.
Az életnek nincs ára,az élet felbecsülhetetlen!!!
Én nem ítéllek el, mert engem is kívéncsivá tettél! Eddig még sose gondolkoztam az árán, szerencsére nem volt miért. Nem is szeretnék sose. Sajna nekünk a babáért kell küzdenünk, nem pedig ellene. Nem mintha ellene akarnék, félrene értsetek!
Bocsi az offért!
kb 30000ft de egy kicsi OFF-ot is mondok ehhez kapcsolódóan!
Magyarországon 100 terhességből 46!!! abortusszal végződik!(Dániában 100ból 8 az arány)!
én úgy gondolom, hogy még mindig nem megfelelőek a felvilágosítások,és hogy az abortuszról nem beszélnek eleget a fiataloknak!-pedig!
Pedig egy élet számára a világon a legbiztonságosabb hely az anya méhe kellene hogy legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!