Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor mikor is fogok szülni?

Most akkor mikor is fogok szülni?

Figyelt kérdés

Természetesen,csak körülbelül,mert nem lehet kiszámolni.

Szóval az első 12 hétben uh alapján június 30-ra voltam kiírva.Majd a 32.heti ultrahangon június 25-öt mutatott a gép.Viszont ekkor azt mondta a doki,hogy utolsó menstruáció június 23.3 naponta járok CTG-re ott június 30-at mutattak,

de 3 napra rá,azt mondták,hogy most már bármikor szülhetek.

Csak azért kérdezem,mert most nem tudom mi a helyes,attól tartok ez teljesen el van számolva.

2012. jún. 11. 14:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kérdező ne rohanj! Minek is rohannál?

A baba jön, amikor jönnie kell. Még túl sem hordtad!

Tudom az utolsó hetek már húzósak, de a baba nagyon jó helyen van.

Majd írd meg mikor szülsz, és kitartást addig!

2012. jún. 18. 11:33
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem rohanok,csak annyira várom már,hogy megszülessen.Már szeretném puszilgatni:)
2012. jún. 18. 11:47
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom érdekel-e még benneteket,de tegnap július 5-én megszületett a lányom.
2012. júl. 6. 20:37
 14/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Látod hiába orvosi találgatás, akkor jön, amikor felkészült a baba. :)

Szép babázós korszakot!

2012. júl. 6. 20:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2012. júl. 6. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Amúgy én a 9. válaszoló vagyok. Ha jól látom bejött amit írtam (mármint hogy a 41. hétre fogsz szülni):-) Könnyű szülés volt? Fiú v. lány?
2012. júl. 6. 22:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Jajj, látom már írftad hogy kislány! Nekem is kislányom van, mégegyszer gratulálok!
2012. júl. 6. 22:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Könnyű szülés?!3 napja éjjel elfolyt a magzatvizem-minden előjel nélkül-,irány a kórház.Fájások nem jöttek,hajnali ötkor kezdődtek csak.Hívtuk az orvosom.Vajúdás,2 percenkénti fájások,de nem tágultam.Kaptam EDÁ-t.De délelőtt 11-kor egyszer csak megszólalnak az orvosi gépek.A szívhang esik.50-re esett.10 orvos körülöttem,rohannak a műtőbe.Altatás.10 perc alatt kikapták,és odaadták a páromnak.Úgy rohantak velem a műtőbe,hogy a párom utol se érte az orvosokat.Aztán egyből letoltak egy kórterembe.Nagyon sírtam.Aztán jött azonnal a család...
2012. júl. 7. 09:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Húú, hát ez elég húzós lehetett... Sajnálom, hogy a szülés nem egy szép emlék lesz. Bár végülis minden jó ha vége jó :-)) Pihenj sokat! Jó babázást!
2012. júl. 7. 09:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok!(1.válaszoló vagyok)

Nálam is majdnem ugyanez volt a szitu,annyi különbséggel ,hogy nekem a 41.héten kellett bevonulnom a kórházba,már fájásokkal mentem ,de én sem tágultam,délután kaptam oxit,de azzal csak egybefüggő fájásaim lettek,de továbbra sem tágultam,végül leesett a lányom szívhangja,vittek rögtön a műtőbe,spinális érzéstelenítést kaptam,majd mikor már hatott,megcsászároztak és szerencsére semmi gond nem volt a lányommal,10/10-es apgárral született.Most múlt 11hónapos.

2012. júl. 7. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!