Most akkor mikor is fogok szülni?
Természetesen,csak körülbelül,mert nem lehet kiszámolni.
Szóval az első 12 hétben uh alapján június 30-ra voltam kiírva.Majd a 32.heti ultrahangon június 25-öt mutatott a gép.Viszont ekkor azt mondta a doki,hogy utolsó menstruáció június 23.3 naponta járok CTG-re ott június 30-at mutattak,
de 3 napra rá,azt mondták,hogy most már bármikor szülhetek.
Csak azért kérdezem,mert most nem tudom mi a helyes,attól tartok ez teljesen el van számolva.
Kérdező ne rohanj! Minek is rohannál?
A baba jön, amikor jönnie kell. Még túl sem hordtad!
Tudom az utolsó hetek már húzósak, de a baba nagyon jó helyen van.
Majd írd meg mikor szülsz, és kitartást addig!
Gratulálok!
Látod hiába orvosi találgatás, akkor jön, amikor felkészült a baba. :)
Szép babázós korszakot!
Gratulálok!(1.válaszoló vagyok)
Nálam is majdnem ugyanez volt a szitu,annyi különbséggel ,hogy nekem a 41.héten kellett bevonulnom a kórházba,már fájásokkal mentem ,de én sem tágultam,délután kaptam oxit,de azzal csak egybefüggő fájásaim lettek,de továbbra sem tágultam,végül leesett a lányom szívhangja,vittek rögtön a műtőbe,spinális érzéstelenítést kaptam,majd mikor már hatott,megcsászároztak és szerencsére semmi gond nem volt a lányommal,10/10-es apgárral született.Most múlt 11hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!