Le van nallatok a TV rogzitve valamivel, hogy a kisgyerek ne tudja magara rantani az alvanyrol?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 22:43
11/13 A kérdező kommentje:
07:31-es valaszado, Te jo Eg nallatok aztan vannak sztorik. Hat a mi tevenk sem mai gyartmany. 1995-ben vettuk. :) Szoval jo nagy bazi nehez TV. El nem tudom kepzelni, hogyan tudta magara boritani. A ferjemmel ketten alig birtuk felemelni, hogy visszategyuk az alvanyra. De ma veglegesen megszabadulunk tolle. Nem vagyunk egy nagy TV nezo csalad igy sosem gondolkodtunk lecserelni a TV-t meg ujra. Max hirek, forma 1, na meg a mostani foci EB a ferjem szamara. Nekem mar nincs idom evek ota max szombatonkent este egy filmre. :))) A kisfiam nezett rajta meset vacsora elott. Az a szegeny kisgyerek jut eszembe aki talan 1 evvel ezelott magara rantotta a TV-t es meghalt. :( Mar nem emlekeszem hol, melyik varosba/faluba tortent az eset. Szerencsesek vagyunk, hogy semmi gond nem tortent es megusztuk serules nelkul. Anyumeknal nem alvanyon van a TV hanem egy szekreny szerusegen aminek van 2 nagy ajtaja es itt vannak a DVD-k. A fiam nem eri fel mert jo magass, a kabelek meg hatul futnak. Azt hiszem en is ilyen megoldast keresek most. A falra rogzitheto is jo lenne de felek, hogy a kabelel fogja magara rantani. Nem tudom, hogyan dugjam el a kabelt elolle vagy hol vezessem el. Biztos ami biztos ma delutan a ferjem mar rogziti a konyves polcokat a falhoz csavarral mert ugy erzem ez lenne a kovetkezo mert ezt eloszeretettel pakolja ugyanis az also polcon vannak a mese konyvei. Az ember el nem tudna kepzelni mi mindenre kepesek ezek a gyerkocok. Vigyazzatok anyukak/apukak, rogzitsetek ezerrel!
2012. jún. 11. 10:57
12/13 anonim válasza:
A miénk a szekrény tetején van, jó magasan. A kábeleket miért nem tudod elrejteni? Kábelcsatornában a mennyezet alatt gyönyörűen el lehet vezetni az aljzatig, ha van rá lehetőséged.
13/13 anonim válasza:
Az én fiam 1 évesen rántotta le a tv-t, de szerencsére oldalról, így nem rá esett. Ez csak egy kisméretű tv volt (mint egy régi monitor), de ha pont a hasára vagy mellkasára esik...belegondolni is szörnyű. Én akkor vastag kétoldalú ragasztóval leragasztottam körben az alját, ez olyan erősen megfogta, hogy akkor is alig bírtuk leszedni, amikor máshová akartuk áttenni. De hogy egy rendes nagy tv-re mi a megoldás, nem tudom sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!