Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Le van nallatok a TV rogzitve...

Le van nallatok a TV rogzitve valamivel, hogy a kisgyerek ne tudja magara rantani az alvanyrol?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 22:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

TV-nk az nincs, de számítógépünk igen, és még sok-sok "kütyü" a lakásban, elérhető helyen.

Soha semmit nem tettek tönkre a gyerekeim, meg kell nekik tanítani, hogy mihez szabad nyúlni és mihez nem.

Amikor nem tudtam 100%-ban figyelni rájuk, akkor nem voltak "szabad lábon", vagy járókában, vagy a gyerek szobában karámmal elválasztva.

Amikor meg szabadon voltak, akkor 100x el kell mondani, hogy "nem", elhúzni onnan ha kell, és megtanulják.

2012. jún. 10. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem volt soha lerögzítve,vagy elpakolva a gyerekek elől. Már piciként megtanulták,hogy mihez nem nyúlhatnak.
2012. jún. 10. 22:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos a 28 honapos kisfiam ma magara rantotta a Tv-t. Ugy erzem en voltam a felelotlen, hogy nem volt lerogzitve. :( Eletemben nem ijedtem meg igy mint ma. A szobaban ult az ulogarnituran es nezte a meset. En tettem-vettem korulotte. Kimentem a konyhaba leszurni a krumplit es akkor hallottam a nagy csattanast es orditast/sirast. Rohantam be es a TV a foldon a gyerek meg mellette ordit. Isteni nagy szerencsem volt, hogy semmije sem tort el, serult meg. De vegzodhetett volna nagyon rosszul. :( Fogalmam sincs mit csinalt par pillanat alatt. De lerantotta. Soha nem fogom tobbe egyedul hagyni az tuti.
2012. jún. 10. 22:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálatos baleset, de szerintem nincs olyan, hogy "minden pillanatban" figyelni lehet egy gyerekre. (Valami miatt kisebb babára asszociáltam a kérdés olvasásakor)

Történnek ilyen dolgok, ne okold magad ennyire.

1

2012. jún. 10. 23:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tv-nk, csak számítógépek. SZerintem senki sem rögzíti, emiatt ne okold magad. Ami pedig tuti, hogy többé ilyet nem tesz... szerintem megtanulta a leckét.
2012. jún. 10. 23:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen lanyok, aranyosak vagytok. Szeritnem o is nagyon megijedt igy remelem tobbet ilyet nem csinal. Habar mostanaban nem kell TV-t neznunk mert dobhatjuk ki. :( De nem is erdekel, a lenyeg, hogy a kisfiamnak semmi baja nem esett. Koszonom a valaszokat.
2012. jún. 10. 23:14
 7/13 mizuzizu92 ***** válasza:
100%
Huu hát tényleg szerencse hogy nem esett baja a kicsidnek , mi a párommal tv-t cserélünk és a falon lesz így talán könnyítünk a helyzeten mire megszületik .
2012. jún. 11. 00:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a falon van, az öcsém magára rántotta anno, nem jó emlék.
2012. jún. 11. 04:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Én ezért nem merek lap tv-t venni. Még a régi nehéz tv-nk van, igaz 5 éves, nem olyan öreg, de stabilan áll az alacsony nappali bútoron.ha vendégségbe megyünk, ott mindig félek, hogy nehogy eldőtse a tv-t, mert tudja hol kell bekapcsolni, programot váltani.

Én is nagyon megijedtem volna az tuti!

Sok mindenre nem gondol az ember hogy megtörténhet!

Nézd át a lakást mi borulhat még fel, vagy rá.

Nálunk szokott a gyerek YouTube mesét nézni, míg én főzök, és tényleg rálátok, mert a konyha asztalon nézi, és mégis felszedett fél perc alatt pár billentyűt!

Másik alkalommal nagybátyámnál voltunk, a gyerek mesét nézett szintén laptopon, férjem mellette ült, és mégis a gyerek fogta a hideg vasalót, és rárakta a laptopra, elkezdte nyomkodni a gombot, ami a gőzölésre való, volt benne víz, szépen eláztatta, össze karcolta.

Sógornőm az anyja mellett állt a tűzhely mellett, kinyitotta a Sütő ajtaját, megijedt hogy kinyílt, elengedte, az vissza csapódott, és az a pici csapódás elég volt ahhoz, hogy a húsleves ami forrt le boruljon, leforrázta a kislányt, és az anyja lábát! Nagyon csúnyán szétégett, fél év kórház, azóta bőrátültetések mert az égett bőr nem tud nyúlni.

Volt osztálytársam öccse a kétajtós Gardrób szekrényben bújt el, amivel

felborúlt, a lába valahogy kicsavarodott, Sánta maradt.

Annyi minden van amire nem gondolna az ember hogy megeshet, és mégis!

2012. jún. 11. 07:31
 10/13 anonim ***** válasza:
8. vagyok, nekünk led tv van ugyan a falon, de az öcsém a hatalmas régit rántotta magára, mást nem is tudott volna, mert ez kb. 20 éve történt. :)
2012. jún. 11. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!