Le van nallatok a TV rogzitve valamivel, hogy a kisgyerek ne tudja magara rantani az alvanyrol?
TV-nk az nincs, de számítógépünk igen, és még sok-sok "kütyü" a lakásban, elérhető helyen.
Soha semmit nem tettek tönkre a gyerekeim, meg kell nekik tanítani, hogy mihez szabad nyúlni és mihez nem.
Amikor nem tudtam 100%-ban figyelni rájuk, akkor nem voltak "szabad lábon", vagy járókában, vagy a gyerek szobában karámmal elválasztva.
Amikor meg szabadon voltak, akkor 100x el kell mondani, hogy "nem", elhúzni onnan ha kell, és megtanulják.
Sajnálatos baleset, de szerintem nincs olyan, hogy "minden pillanatban" figyelni lehet egy gyerekre. (Valami miatt kisebb babára asszociáltam a kérdés olvasásakor)
Történnek ilyen dolgok, ne okold magad ennyire.
1
Én ezért nem merek lap tv-t venni. Még a régi nehéz tv-nk van, igaz 5 éves, nem olyan öreg, de stabilan áll az alacsony nappali bútoron.ha vendégségbe megyünk, ott mindig félek, hogy nehogy eldőtse a tv-t, mert tudja hol kell bekapcsolni, programot váltani.
Én is nagyon megijedtem volna az tuti!
Sok mindenre nem gondol az ember hogy megtörténhet!
Nézd át a lakást mi borulhat még fel, vagy rá.
Nálunk szokott a gyerek YouTube mesét nézni, míg én főzök, és tényleg rálátok, mert a konyha asztalon nézi, és mégis felszedett fél perc alatt pár billentyűt!
Másik alkalommal nagybátyámnál voltunk, a gyerek mesét nézett szintén laptopon, férjem mellette ült, és mégis a gyerek fogta a hideg vasalót, és rárakta a laptopra, elkezdte nyomkodni a gombot, ami a gőzölésre való, volt benne víz, szépen eláztatta, össze karcolta.
Sógornőm az anyja mellett állt a tűzhely mellett, kinyitotta a Sütő ajtaját, megijedt hogy kinyílt, elengedte, az vissza csapódott, és az a pici csapódás elég volt ahhoz, hogy a húsleves ami forrt le boruljon, leforrázta a kislányt, és az anyja lábát! Nagyon csúnyán szétégett, fél év kórház, azóta bőrátültetések mert az égett bőr nem tud nyúlni.
Volt osztálytársam öccse a kétajtós Gardrób szekrényben bújt el, amivel
felborúlt, a lába valahogy kicsavarodott, Sánta maradt.
Annyi minden van amire nem gondolna az ember hogy megeshet, és mégis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!